To je to što me zanima!

Šefica izbacila stjuarda s leta zbog oraha pa ju otac ponizio

Nakon incidenta kompanija se ispričala putnicima, a Cho Hyun-ah je njezin otac, inače čelnik kompanije, natjerao da se javno i ponizno ispriča. Predat će ostavku
Vidi originalni članak

Osramoćena i pognute glave, potpredsjednica zrakoplovne kompanije Korean Airlines, u petak se javno ispričala javnosti i žrtvi svog bijesnog ispada 5. prosinca kada je na letu iz New Yorka tražila da se iz zrakoplova izbaci mlađi stjuard jer joj je orahe makadamije za užinu poslužio u vrećici, a ne u zdjelici kako nalaže protokol. 

Cho Hyun-ah (40) zatim je u izljevu bijesa tražila i da se zrakoplov okrene i taksira natrag do terminala kako bi mladog djelatnika izbacila. 

Ubrzo nakon incidenta zrakoplovna kompanija se ispričala putnicima uz poruku da je ''prirodno'' da šefica kritizira djelatnike ako nešto ne rade kako treba

No u petak se pred mikrofonima drhtavim glasom ispričala i Cho Hyun-ah. Kao da poniženje nije bilo dovoljno, kritizirao ju je i njezin otac, predsjednik kompanije, koji je kazao kako je ponašanje njegove kćeri bilo ''glupo'' te zažalio ''što ju nije bolje odgojio''. 

Dodao je kako će Cho dati ostavku na sve funkcije i dužnosti u kompaniji, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • LebronPetrovic 14.12.2014.

    Koreanci su zakon, a ne Europljani tj zapadni balkanci !

  • vekizveki 13.12.2014.

    To se kod nas ne može dogoditi.

  • user_400664 13.12.2014.

    pišite vi šta hoćete,ali to nije otac. ima i drugih metoda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare