To je to što me zanima!

Šefica sindikata Podravke prijavila je članove Uprave

Ksenija Horvat prijavila je Miroslava Vitkovića, Marina Pucara i Ivana Hegeduša jer su, kako tvrdi, pritiskali radnika da glasa za njenu smjenu
Vidi originalni članak

Predsjednica Podravkinog sindikata PPDIV, Ksenija Horvat, podnijela je kaznenu prijavu protiv Miroslava Vitkovića i Marina Pucara, jedinih članova Podravkine Uprave koji nisu završili u zatvoru zbog afere Spice te izvršnog direktora za tržišta prekooceanskih zemalja Ivana Hegeduša zbog zlouporabe položaja i ovlasti.
- Prijavila sam ih jer mi je član tvrtkinog Radničkog vijeća i radnik u Sektoru unapređenja prodaje Ž.M. otkrio da ga je Hegedušić pokušao prisiliti da se prikloni sindikalistima koji me žele smijeniti. To žele i Vitković i Pucar jer ih kritiziram - komentirala je Horvat.
Ž.M. je najavio da će, ako treba, svjedočiti u korist Ksenije Horvat, a u izjavi ovjerenoj kod javnog bilježnika je naveo da ga je Hegeduš pozvao na razgovor i raznim prijetnjama "pritiskao" da se prikloni Vitkoviću, Pucaru i njemu. Tražio je od njega da na sastanku Radničkog vijeća digne ruku za smjenu Ksenije Horvat.
- Rekao mi je da trebam misliti na obitelj i da bi mi moglo biti vrlo neugodno na poslu ako neću surađivati, što sam shvatio kao osobnu prijetnju. Hegeduš mi je rekao da se Ksenija Horvat razotkrila kad je podržala povratak Damira Polančeca u Podravku - stoji u izjavi Ž.M. Podravkin vrh komentirao je da se ne mješaju u politiku sindikata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • klaus1 17.12.2009.

    Ova spodoba je bila drugi ešalon tj.ona koja je držala ljestve kada je ekipa iz Remetinca "brstila"naravno zajedno sa "Rumenim".Inače desna ruka neokrunjenog "Rumenog vođe".Bori se rukama i nogama da joj se "dragi vođa"vrati u Podravku,pa da nastave gdje su stali.Ako to Podravkaši i Podravci dopuste,onda bolje nisu ni zaslužili.A i Vlast nešto kilavi,sve nešto bi ne bi.Kao da se kupuje vrijeme.PORUČUJEM NAROD SVE PAMTI,NAROD ĆE I SUDITI! KAD TAD!!! NITKO NEMA PRAVO DA NAS UPROPAŠTAVA,ONAJ TKO TO RADI PLATIT ĆE GLAVOM!POVIJEST JE VEĆ TO DOKAZALA!

  • dusansk 17.12.2009.

    Ko tu koga.....?

  • prljavi mile 17.12.2009.

    Ako je podržala povratak Polančeca u Podravku znači da podržava kriminal u toj tvrtki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare