To je to što me zanima!

Šefica zračne luke mora vratiti 195.000 kn bonusa koji je uzela

Zadar: Katica Pupić-Bakrač nije tajila da si je isplatila nagradu, ali je zatajila stvarni iznos. Navodno je rekla da se radi o 130.000 kuna. Mjesečna plaća joj je 17.000 kn
Vidi originalni članak

Katica Pupić-Bakrač, direktorica Zračne luke Zadar, vratit će 195.880 kuna bonusa i to nakon što joj je ministar Siniša Hajdaš Dončić zaprijetio smjenjivanjem s dužnosti, piše Jutarnji list

Jutarnji piše da je Pupić-Bakrač uzela nagradu za dobar poslovni rezultat, no u Ministarstvu smatraju da ju nije smjela uzeti jer je Vlada svim državnim tvrtkama dala naputak da to ne čine. Naime, niti jedna druga tvrtka iz ovog resora nije isplatila nagradu svojim menadžerima iako ima još uspješnih koje posluju s dobiti. 

Pupić-Bakrač nije tajila da je uzela nagradu, ali je, piše Jutarnji, zatajila stvarni iznos. Navodno je rekla da se radi o 130.000 kuna i da joj taj novac pripada kao varijabilni dio plaće temeljem dobrog poslovnog rezultata. Mjesečna neto plaća joj je 17.000 kuna.

Inače, zadarska zračna luka je u 2012. godini iz državnog i lokalnih proračuna dobila 13 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • kormilar 18.09.2013.

    Gospođo Pupić-Bakrač, koje ste stranke član? Zar se ne bojite da bi vas stranka mogla kazniti? Šalim se, to je nekad bilo. Sad te stranka potiče na krađu, ali pod uvjetom da budeš na njenoj političkoj platformi. Zato smo kao država i pali na ovako niske grane.

  • ludom 18.09.2013.

    Meni izgleda da je to praksa u tim krugovima. Znači proglase se "dobri poslovni rezultati", pa si lijepo isplate nagradu. Da čovjek ne povjeruje svojim očima i ušima. Ali kako saznati za sve one koji to čine ? I koliko njih još u vrhuški dobije takvu "nagradu" ? Jer logika stvari govori da, ako si ovakva (kako uopće može pogledati u oči svojoj djeci?), sama dodjeli "nagradu", moraju je dobiti i neki iznad nje. Tako oni funkcioniraju. Sjetimo se jedne izjave gospođe hrvatske premjerke oko visine njene plaće i plaća nekih menađera u Hrvatskoj.

  • jelas 111 16.09.2013.

    Ona je samo kap u moru takvih ljigavaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare