To je to što me zanima!

Šefici Hitne pomoći kazna zbog Mirjane Pukanić?

Bliski prijatelji Mirjane Pukanić tvrde da ju je u Vrapče poslala Slobodanka Keleuva, šefica zagrebačke Hitne te prijateljica Ive Pukanića
Vidi originalni članak

Prvi neslužbeni rezultati istrage Općinskog državnog odvjetništva pokazuju nedvojbenu krivicu šefice zagrebačke Hitne pomoći Slobodanke Keleuve. Kako piše Slobodna Dalmacija, pregledom telefonskih ispisa otkrili su kako je S. Keleuva čak 17 puta 3. travnja zvala Mirjanina supruga Ivu Pukanića te više puta nazvala Vrapče. ODO još nije odlučio o njezinu kaznenom progonu, no sve odluke mogu se očekivati do ožujka. Istražna ročišta o prisilnoj hospitalizaciji M. Pukanić i dalje traju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bogs 04.03.2011.

    Poslala je Nikolić.. Mislim, gledam sve pa ne vjerujem. Kako je moguće da je toliki ološ. O kome će one brinuti o čijem duševnom zdravlju ili higjenskim navikama, kada je tako jasno da su kronično nesposobne razmišljati o sebi. Pogledaj je, to je slika za pamćenje.

  • bogs 04.03.2011.

    Nisu se pojavile ni Lalićka ni Keleuva, već su poslale ovu priplesnutu mladicu koja ju je povlačila kao da ne sere svakim korakom naprjed po sebi. Kakva je to socijalna radnica, Darija Milošević je li, ili ta Tomljenović lječnica.. Ta one su u "humanim zvanjima", a očito se ne znaju brinuti o sebi. U protivnom bi shvatile kako su obilježene ovim slikama do kraja života, te ovim veoma slabo inteljigentnim potezom. Kako je to moguće? Razumijem interesne skupine, ali da po nalogu nekog biološkog otpada povlačiš nekoga kao štracu iz njegove vlastite kuće, to je u svakoj pravnoj državi za osudu. Isprsila se pritom, kao da nije dokazala ovim koliko je neuporabljiva.

  • drug Tito_1 01.01.2009.

    Smjeni je odmah na nižeplačeno nerukovodeče radno mjesto i nema tu više govora.Gotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare