To je to što me zanima!

Šeficu Porezne u Zadru odveli na Rivanj i pretražili vikendicu

Podsjetimo, riječ je o tzv. aferi Ribar u kojoj je uhićen i Reno Sinovčić. Istražuje se predstečajna nagodba njegove tvrtke Vox te privatizacija nogometnog kluba Zadar
Vidi originalni članak

Stoja Mučaji, pročelnica Porezne uprave u Zadru, je u četvrtak popodne brodom prevezena na otok Rivanj gdje su djelatnici PNUSKOK-a pretraživali vikendicu, piše Zadarski.hr. Pretraga je trajala oko sat vremena, a nakon toga je Mučaji vraćena u Zadar i iz Zadra u zagrebački Remetinec jer joj je zajedno s ostalima određen pritvor. Mučaji je uvjerena u svoju nevinost i nije ponudila jamčevinu.

Podsjetimo, riječ je o tzv. aferi Ribar u kojoj je uhićen i Reno Sinovčić. Istražiteljima je sumnjiva predstečajna nagodba njegove tvrtke Vox i sumnjaju u izvlačenje novca iz NK Zadar. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • savršena 23.01.2020.

    Zanimljivo, par kom koji pisu da je ona ta koja je govorila o ne pravilnostima u poreznoj... 😏

  • šetač 05.12.2014.

    pa u ovoj aferi i slijep vidi da ekipa s Linićem na čelu (kojem je slučajno Kalmeta veliki prijatelj iako je u HDZ-u) vrti kako hoće. Ova država zatvara one koji su prijavljivali a lopovi slobodno šetaju.

  • mrgud2014 04.12.2014.

    Jedino normalno opravdanje bi mi bilo da ju pokušavaju zaštiti jer je ona ključna za optužbu. ...inače ovo stvarno nema smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare