To je to što me zanima!

Seka se zaboravila registrirati, a Vukšić je izgubio dokumente

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko Kerum nije došao u Sabor jer, kako kaže njegova sestra, 'kontrolira situaciju oko male bebe'. Laburist Vukšić je gubitak dokumenata prijavio policiji i Saboru
Vidi originalni članak

Nakon tri mjeseca ljetne stanke, Sabor je u utorak započeo sa svojim jesenskim zasjedanjem, a jedan od noviteta u radu Sabora je evidencija saborskih zastupnika. Naime, iako neće biti kazni, nakon svakog zasjedanja na saborskim internetskim stranicama bit će objavljeno tko je od njih bio prisutan. 

Već prvi dan, neki su se zaboravili registrirati pa su se vraćali na ulaz. Nevenka Bečić bila je jedna od njih, no, kako kaže, to njoj nije problem. Ona tvrdi da je evidencija bila i prije, samo s magnetskim karticama. 

Njezin brat, Željko Kerum danas ipak nije došao u Sabor. 

- Mislim da je doma i da prati i kontrolira situaciju oko male bebe - rekla je Bečić. 

Drugi zastupnik koji je imao probleme oko registracije bio je laburist Branko Vukšić. On je, naime, kako kaže, izgubio sve dokumente, pa tako i karticu za registraciju. Tvrdi da je već sve prijavio i policiji i Saboru.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 18.09.2012.

    Pazi sad, treba se registrirati dolazak i odlazak, da se evidentira kad su naši velevrijedni zastupnici došli i kak dugo su bili u parlamentu. Sankcije za nedolazak ili prijevremeni odlazak: REZULTAT GLASANJA NA SLJEDEČIM IZBORIMA. J..eni vic!!! Nikakve novčane kazne, recimo k'o u nas obične građane, 10-30% od plače, svakakvo udaranje radnika po đepu...Znači Šprem ili koji god već njegov brigadir bu u predizborne programe svih stranki objavil STUP SRAMA?... Pa bumo onda po njihovom boravljenju u saboru glasali? Ak su tam ili ne, koristi nema... valjda je to elektronsko čudo staro 20 i više godina postavil neki koalicijski rođo ili kum pa pobasal vel'ku lovu...ADMINE, blokiraj ali takvu majmuneriju nisam videl u največem zološkom vrtu na Svijetu!!!!!

  • JosipPavlić 18.09.2012.

    većini zastupnika to je jedini posao ( ako uopće dođu u sabor)

  • 18.09.2012.

    Igraju se sabora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare