To je to što me zanima!

Šeks: Damir Polančec laže po nalogu svog gazde Sanadera

Predsjednik Sabora je kazao da Polančec svojom laži pokušava kompromitirati politički vrh HDZ-a i Vlade te jednog časnog i odgovornog suca Ivicu Turudića
Vidi originalni članak

Damir Polančec bezočno laže po nalogu svog gazde Ive Sanadera, odgovorio je u HTV-ovom Dnevniku potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks na tvrdnje bivšeg ministra kako je mu je sugerirao da obranu postavi tako da kompromitira bivšeg premijera Sanadera. Dodao je kako Polančec svojom laži pokušava kompromitirati politički vrh HDZ-a i Vlade te jednog časnog i odgovornog suca Ivana Turudića. 

- Strategija Polančecovog branitelja Nobila je osmišljena kod Sanadera, a Polančec je samo sprovodnik taktike obrane koja treba diskreditirati hrvatski pravosudni poredak, sudstvo i sve koji su navedeni u njegovu pismu - kazao je Šeks. Na pitanje hoće li HDZ sprječavati Sanaderu povratak u Sabor, Šeks je odgovorio kako njegova stranka neće opstruirati povratak bilo kojeg zastupnika koji na to ima zakonsko pravo. Još jednom je ponovio kako će mu, ako se vrati, "prirediti odgovarajući doček".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • parki 17.10.2010.

    Za one koji mozda neznaju, publicist Bruno Busic (1939.) pocetkom 70-tih odlazi iz tadasnje SFRJ na zapad i postaje hrvatski politicki emigrant. Jedan je od najpoznatijih zagovornika stvaranja hrvatske drzave. Ubijen je 1978. u Parizu, od strane jugoslavenskih tajnih sluzbi. U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Busic je napisao: " ... Da smo slozni i cestiti davno bi imali drzavu. A bit ce nje, rodit ce se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rusila komunisticka krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne drzave da je nastala bez krvavih gaca. Vjerojatno cemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a mozda i sa Turcima. Teret rata morat cemo podnijeti svi podjednako ... ... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo drzavu, vidit cete kako tek nasi kradu. Svak nas je stoljecima krao i potkradao, a najteze ce i najgore biti kad nas nasi budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit ce na nas kao velike ptice grabljivice. Tada ce biti najvece i nerjesivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare