To je to što me zanima!

'Šeks je žrtvovan jer se skreće pažnja s HDZ-ovog donatora'

Šeks je žrtvovan zbog 'dilera' kako bi se skrenula pažnja s pomilovanja HDZ-ovog financijera. Modus operandi - puno pita viđeno spiniranje - napisala je Mirela Holy
Vidi originalni članak

Bivša čelnica ORaH-a Mirela Holy na Twitteru je komentirala smjenu Vladimira Šeksa kojeg je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović razriješila dužnosti posebnog savjetnika za ustavno-pravna pitanja.

Ona smatra da je Šeks žrtvovan kako bi se skrenula pozornost s pomilovanja drugih kontroverznih zatvorenika, prvenstveno tajkuna Leona Sulića, bivšeg direktora Croatia Busa, koji je svojevremeno financirao HDZ.

- Šeks je žrtvovan zbog 'dilera' kako bi se skrenula pažnja s pomilovanja HDZ-ovog financijera. Modus operandi - puno puta viđeno spiniranje - napisala je Holy.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • dylan 04.02.2016.

    Ne znam kak je nije sram ući u crkvu i još mi nije jasno kak je glumica prevarila ovaj jadan napaćeni narod mene nije niti ona niti josipović ista .ovna samo drugo pakiranje

  • Lun@ 777 04.02.2016.

    Nije predsjednica ništa kriva, preveslao ju Šeks, e malo morgen, odluka je bila njena i potpis njen. Žrtveno janje je bio Šeks. No, dobro je, polako odlaze, skoro svaki dan netko.

  • du-tat 04.02.2016.

    Mirela je rekla ono što svatko normalan u ovoj državi zna, i svjesni smo toga da je pomilovan čovjek koji nije smio biti pomilovan. Ali očito se misli da smo mi naivan i glup narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare