To je to što me zanima!

Šeks na čelu Antikorupcijskog vijeća: Radit ću po savjesti

Šeks je pojasnio kako je trebalo duže da se Vijeće konstituira jer su vanjski članovi Vijeća izabrani 15. lipnja nakon čega je moglo doći do konstituiranja i početka rada
Vidi originalni članak

U srijedu je počela konstituirajuća sjednica Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe strategije suzbijanja korupcije. Vijeće se prvi puta okupilo u ovom mandatu s predsjednikom Vladimirom Šeksom koji je na toj funkciji zamijenio stranačku kolegicu Anu Lovrin. Pojasnio je kako je trebalo duže da se Vijeće konstituira jer su vanjski članovi Vijeća izabrani 15. lipnja nakon čega je moglo doći do konstituiranja i početka rada tog saborskog tijela. 

Na pitanje novinara hoće li biti dostojna zamjena Željku Jovanoviću u prošlom sazivu Sabora Šeks je rekao kako će raditi po svojem najboljem znanju i savjesti.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • stara škola 12.07.2012.

    Dakle, ova vijest spada u rubriku vijesti "Da ne povjerujete" ili neku sličnu. Osoba koja je sasvim sigurno upoznata sa neviđenom lopovskom privatizacijom u režiji HDZ-a i ostalim nečasnim radnjama koje je HDZ činio, dolazi na čelo Antikorupcijskog vijeća! Apsurd! No, možda je to zbog toga jer uvaženi gosp. Šeks izvanredno dobro poznaje tu tematiku pa će, ako proradi ono što mu je od savjesti ostalo, moći meritorno reagirati. Mili Bože, siđi pa vidi!

  • MarioMarca 12.07.2012.

    Baš super kronični alkič stajo je uz sanader cjelo vrjeme dok je ovaj krao i sad odjednom on na čelu antikorupciskog vječa dokad čemo se vrtit u krug.

  • Barbarosa 12.07.2012.

    Ma ne mozes vjerovat, je to za ozbiljno!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare