To je to što me zanima!

Šeks nije imao 40 kuna, pa mu ručak platio student

Predsjednik Sabora htio je platiti ručak za sebe i svoje domaćine u restoranu Studentskog doma u Osijeku, ali je u džepu imao samo 25 kuna
Vidi originalni članak

Vladimir Šeks nikad nema više od 25 kuna u džepu. Rekao je u srijedu u restoranu Studentskog doma u Osijeku da toliko stoji ručak u Hrvatskom saboru i nema potrebe nositi više gotovine.
Šeks je ipak htio platiti ručak za sebe i svoje domaćine. Na meniju je bio zagrebački odrezak, pire krumpir, grašak, zelena salata i kremšnita. Račun je bio 38,97 kuna. Šeks je imao samo 25 kuna. Okrenuo se rektorici Gordani Kralik. U to vrijeme, račun je s blagajnicom već riješio predsjednik studentskog zbora Marin Bakša. Nezadovoljnom Šeksu rekao je da će mu doći na ručak u Zagreb.
- Ali kad ću ja u Zagrebu ići u studentski centar - pitao je Šeks.
- Doći ću ja kod vas u Sabor - snašao se Bakša.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_18418 25.10.2007.

    DOBRA PORUKA BIRAĆIMA, TREBA MU JOŠ MANDAT,DRUGI SU SVE POKRALI NIJE MU NIŠTA OSTALO-NEPRAVILNO PODIJELJEN PLIJEN !

  • user_2725 25.10.2007.

    E moj gospodine SEKS i osala politička elito nije li sramota da u državi koja toliko brine o svojoj budućoj intelektualnoj eliti ručak u SC košta 40-tak kuna, a u saborskoj birtiji SAMO 25. Želite li time reći da studenti imaju bolji standard od prosječnog političara. Uskoro nam razvedbeni postupak za upis na fakultet neće ni trebati, jer će kriteri za upis biti cijena ručka. E da možemo li i mi državni službenici na ručak u sabor jer sve se to plača iz iste čarape!?

  • miro333 25.10.2007.

    ma SEKS (kao sto inace pise na txt-u) moze nosit samo 25 kn u djepu kad mu sve placaju, a naviko je da se za 25 kn u saborskoj kafani moze napit kad im je žesta kunu, a vino 1,5 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare