To je to što me zanima!

Šeks počeo 'uklanjati' članove HDZ-a koji nisu skloni Kosor?

Iako navodno uopće nije bilo najavljeno kao točka dnevnog reda, u subotu je raspušten gradski odbor HDZ-a u Valpovu što mnogi vide kao 'izborni inženjering'
Vidi originalni članak

Osječko - baranjski HDZ, na čelu s Tomislavom Ivićem, u subotu je raspustio gradski odbor HDZ-a u Valpovu. Donedavni ministar odluku je obrazložio 'trajno narušenim međuljudskim odnosima. On, te bivša bivša saborska zastupnica Nevenka Majdenić i valpovački gradonačelnik Leon Žulj su kao članovi ogranka prije njegovog raspuštanja dali ostavke jer nisu bili zadovoljni radom Joze Piškorjanca, predsjednika ogranka. 

No, u kuloarima se, kako prenosi Večernji list, priča da je riječ o izbornom inženjeringu Vladimira Šeksa, koji prije unutarstranačkih izbora želi maknuti ljude koji nisu skloni Jadranki Kosor. 

Navodno, tvrdi Večernjakov izvor, raspuštanje ogranka čak nije ni bilo najavljeno kao točka dnevnog reda.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Nesvrstani_1 30.01.2012.

    Najštetniji čovjek po ovu državu.

  • boros 30.01.2012.

    ...svi,ama svi,koji su okusili vlast,kazu da je "slatka"...ali,da se HDZ-ovce na celu sa "the SEX-om"i drug-picom jacom toliko "bore" da upravljaju CRO,koju su TOTAL UNISTILI, nemogu da shvatim..."pjetlovi",radite nesto...

  • feba 30.01.2012.

    Jako me interesira čime je to Šeks zastrašio HDZ pa ga svi slušaju i čime je to Jaca zastrašila Šeksa da joj se toliko drži za suknju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare