To je to što me zanima!

Šeks: Polančec nije smio reći da se osjeća izdanim

Zbog izjava Damira Polančeca na Povjerenstvu za Inu, Šeks je rekao da nisu imali baš nikakvog drugog izbora nego da ga izbace iz stranke
Vidi originalni članak

Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks u intervjuu za Večernji list izjavio je kako raskola u HDZ- u zbog otpisanog Damira Polančeca nije bilo kako što su javljali neki mediji. Ponovno je potvrdio da su na Predsjedništvu HDZ-a svi glasali za to da se Polančeca izbriše iz stranke. Ističe kako HDZ-a nije mogao zaštiti Damira Plančeca od pokretanja kaznenog progona.
- Polančec nikako nije smio reći da se osjeća izdanim, da je prodan u roblje  te da ga je njegova stranka iszadala jer to naprosto nije istina. Što mu je trebala ta izjava - pita se Šeks. Smatra da ga je na tu izjavu nagovorio odvjetnik Anto Nobilo da zvuči da ga je HDZ izručio.
- Ta izjava kojom kompromitira cijeli HDZ i predsjednicu Vlade nije nam ostavila drugog izbora nego da učinimo to što i jasmo - zaključio je Šeks.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • samson73 19.09.2010.

    na žalost vaša lica govore skoro sve o vama. nema potrebe više da se opravdavate za bilo šta. kako lica, a i sve šta ste do danas učinili je prešlo sve granice i limite ukusa i neukusa...uglavnom neukusa.

  • Zeljk0 19.09.2010.

    polako mješino..doći ćeš i ti na red....

  • nema me 19.09.2010.

    A ti pijandura si mnoge izdao i pospremio samo tebe nije jos nitko ali i ti ces doci na red uskoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare