To je to što me zanima!

Seks, razvrat, pucnjave i kaos: 'Nema više proljetnih praznika! Tko je vani iza ponoći, uhićen je'

Ne tražimo proljetne praznike u našem gradu, ne želimo proljetne praznike u našem gradu. Previše je gužve, previše kaosa, poručio je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Miami Beach je ponovno uspostavio policijski sat nakon krvavog vikenda u kojem je u dvije različite pucnjave poginulo dvoje ljudi. Gradonačelnik Dan Gelber objavio je u nedjelju da su gomile ljudi, u kombinaciji s brojnim oružjem, stvorile "opasnost koja ne može proći bez nadzora", prenosi NY Post

- Ne tražimo proljetne praznike u našem gradu, ne želimo proljetne praznike u našem gradu. Previše je gužve, previše kaosa i preteško je policiji držati kontrolu - objasnio je, referirajući se na brojne tulume u ovom popularnom turističkom sjedištu. 

Policijski sat započeo je u ponoć i trajao do šest ujutro. 

Prema pravilima, ljudi se moraju maknuti s ulica do ponoći. Hoteli mogu raditi i posluživati svoje goste, a restorani smiju samo dostavljati hranu. Policijski sat ne vrijedi za stanare, hitne službe, goste hotela i za sve koji idu na posao ili s posla. 

Prema pisanju stranih medija, svi koji se ne pridržavaju pravila mogu biti uhićeni. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Piver 20.03.2023.

    spring break iliti po nasi proljetni praznici su razlicite stvari u eu i usa.......kod nas su to obicni praznici za djecu odmor od skole,uskrs a u americi to znaci doslovno masovan egzodus tinejdžera na more ,idu se napit i partijat od jutra do sutra.

  • mmmmmmm7777777 20.03.2023.

    ovi kao i ovi nasi de posaljite lovu a ljetujte doma .

  • ŽivilaHrvatska 20.03.2023.

    Kod nas ovako nešto nikad neće zaživit jer mi smo pohlepni i nama je uvijek malo 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare