To je to što me zanima!

Šeks: Sanader siguno neće ići u utrku za predsjednika

Uvažavam razloge premijera, ali mi je iskreno žao što je došlo do ovakve situacije. Niti ja niti itko nije to očekivao, komentirao je ostavku Vladimir Šeks
Vidi originalni članak

Savršeno sam uvjeren da se Ivo Sanader neće kandidirati za predsjednika države, izjavio je u četvrtak potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks. Rekao je da će Sabor popodne raspravljati o Sanaderovoj ostavci na dužnost premijera, te da bi predsjednik države Stjepan Mesić već navečer mogao mandat za sastav nove Vlade povjeriti Jadranki Kosor. Šeks je naglasio da je Sanader čvrsto odlučio podnijeti ostavku, a hoće li se, budući da je izjavio kako nije potpuno zalupio vrata politici, u nekom budućem razdoblju vratiti u politiku, Šeks to ostavlja budućnosti.
- Ne može se nikada potpuno isključiti nešto što je u realnom životu moguće, ali prema svemu, neće biti njegove kandidature za predsjednika - rekao je Šeks. Na pitanje je li Andrija Hebrang njegov kandidat za predsjednika države, odgovorio je kako je Hebrang i Sanaderov izbor, ali da je još otvoreno pitanje hoće li on kandidaturu i prihvatiti. Upitan kako se osjećao nakon što je čuo Sanaderovu odluku o ostavci, odgovorio je da mu je bilo žao.
- Uvažavam razloge premijera, ali mi je iskreno žao što je došlo do ovakve situacije. Nisam to očekivao, kao što nitko od nas nije očekivao ovakvu dramatičnu, kao grom iz vedra neba, njegovu odluku da se na određeno vrijeme povlači iz politike - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hulk10 03.07.2009.

    Kosorica i Hebrang će zabiti posljednji čavao u lijes Hrvatskoj i vratiti je 20 godina unazad,sve ono što je krvlju stvoreno otiće u nepovrat

  • brko1 02.07.2009.

    Možda će ići u utrku za veliku nagradu Jugoslavije.

  • Boki 02.07.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=OOHRU2JvKxo

Komentiraj...
Vidi sve komentare