To je to što me zanima!

Seks skandal u Kini: Zbog vize zavela tri diplomata J. Koreje

Južnokorejska vlada pokrenula je istragu zbog seks skanadala trojice diplomata u Kini. "Sirena iz Šangaja" navodno se seksala s diplomatima jer je htjela dobiti vizu
Vidi originalni članak

Južnokorejska vlada ostala je posramljena zbog ponašanja trojice diplomata u Šangaju. Sva tri muškarca, koji rade u istom konzulatu, seksali su se s Kineskinjom (33), koja ih je htjela iskoristiti samo kako bi dobila vizu. Diplomati su se, unatoč tome što su u braku, seksali s fatalnom ženom duže vrijeme. Žena, koju je tamošnji tisak prozvao "sirena iz Šangaja", od njih je tražila razne usluge, koje je naposlijetku i dobivala. 

Južnokorejskom premijeru za skandal je rekao suprug Kineskinje. Požalio se kako je njegova žena prebliska s diplomatima i kako sumnja da je s njima u seksualnoj vezi. Trojica diplomata odmah su porekla da su bila u vezi s Kineskinjom. Iako je južnokorejska vlada još u siječnju pokrenula istragu, detalji oko seks skandala u javnost su procurili ovih dana. Neki mediji pišu kako južnokorejske vlasti još nisu sasvim odbacili mogućnost da je Kineskinja bila špijunka. 

- Tri ministarstva iz kojih su dotični diplomati, vanjskih poslova, gospodarstva i pravosuđa, trenutno vode vlastite istrage - izjavili su iz premijerova ureda. 

Za početak su protiv 'nestašnih' diplomata pokrenuli disciplinski postupak, javlja Yonhap news

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zippysnake 09.03.2011.

    Tak se to radi! Bravo ,za tebe curo! To je robna razmjena, nema tu nista za suditi, ona je dala da bi dobila!!

  • Olivija_1 09.03.2011.

    Nju bi trebali postaviti za diplomatu. Očigledno da zna s ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare