To je to što me zanima!

Seksom protiv korupcije: Špijun zavodio političarke

Tomasz je zavodio političarke i žene iz javnoga života Poljske. Nakon toga ih je nagovarao na primanje mita. Neke su zbog toga dobile kazne
Vidi originalni članak

Poljski tajni agent Tomasz zavodio je političarke i žene iz javnoga života i nagovarao ih na primanje mita. Njegova je zadaća bila i da zavede Jolantu, ženu bivšeg poljskog predsjednika Aleksandera Kwasniewskog. Tomasz je vozio skupe automobile, dobro se odijevao, a zahvaljujući njegovu šarmu kaznene prijave su dobile Beate Sawicke, parlamentarna zastupnica vladajuće Građanske platforme, te popularna glumica i voditeljica Weronike Marczuk-Pazure. Poljska političarka nikada nije bila povezana sa skandalima, ali ju je špijun nagovorio da primi mito za pomoć u transakciji oko nekog zemljišta. Njegov najveći "ulov" je trebala biti Jolanta Kwasniewska. Ured za borbu protiv korupcije (CBA) je sumnjao da predsjednički par ima kuću koju nije prijavio u poreznoj upravi. Posrednik je trebao Kwasniewskima odnijeti torbu s odašiljačem, no na kraju je odustao i vratio odašiljač Tomaszu te je cijela operacija propala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Puno Dajem Vladi 06.11.2009.

    nadam se da ću jednog dana pročitati naslov na 24 sata : Pištoljem protiv hrvatskih političara.... dao bog da se ostvari ;)

  • Nizozemac 06.11.2009.

    Kod nas ni nema koga da zavede kod nas su sve Politicarke ili Stidne ili starije ili im tako sta od postenja nebi ni palo na pamet.?????????? itd.

  • user_41038 06.11.2009.

    Taj špijun bi kod nas imao posla preko gave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare