To je to što me zanima!

Seksualno mu zlostavljao sina, pa je uzeo pravdu u svoje šake

Istražitelji su doznali da je mladić dječaka prvi puta nagovorio na seksualni odnos kada je mališanu bilo samo osam godina. Protiv oca zasad nije podnesena prijava
Vidi originalni članak

Razjareni otac (35) iz Daytona Beacha, kojem američki mediji nisu otkrili identitet, potpuno je u petak izgubio kontrolu kada se vratio kući i shvatio da mu mladić iz susjedstva Raymond Frolander (18) seksualno zlostavlja sina (11).

Otac je Frolandera žestoko pretukao i potom nazvao policiju, koja je prijestupnika zatekla u lokvi krvi i bez svijesti.

-  Da, naoružan sam. Šakama i nogama. Šaljite Hitnu pomoć, treba mu. Taj momak ima sreće što volim Boga - izgovorio je između ostalog otac dispečeru na broju 911, koji je odmah poslao ambulantna kola i ophodnju.

Frolander je istražiteljima priznao da je kriv, a njegova žrtva im je otkrila i to da takav odnos traje već treću godinu.

Mališan je kazao da ga je u petak Frolander oralno zadovoljavao, te da se bojao išta reći svome ocu budući da je Frolander bio obiteljski prijatelj koji ga je ujedno i čuvao.

Protiv oca za sada nije podnijeta nikakva prijava, a sudeći prema stavu prvog čovjeka tamošnje policije Michaela Chitwooda, zajednica je potpuno na njegovoj strani.

- Nemam problem s tim gospodinom. Ni kao šef policije, niti kao otac - izjavio je Chitwood.

Idi na 24sata

Komentari 357

  • vanilijica 11.08.2014.

    Otac je reagirao kako bi svaki pravi otac reagirao.Sreća što se zaustavio na vrijeme pa ga nije ubio jer ga tad ne bi mogli obraniti.Nasilnik je valjda naučio lekciju a ako nije u zatvoru će ju učiti svakodnevno.Batina je iz raja izašla u ovakvim slučajevima samo to pomaže.

  • matador 29.07.2014.

    Frajer izgleda ko NEVEN CIGANOVIĆ!!!

  • ivandjoic 24.07.2014.

    dobro je živ nezaslužuje hodati po zemlji

Komentiraj...
Vidi sve komentare