To je to što me zanima!

'Selfieji' opet ubiru žrtve: Tri muškarca se utopila u čamcu

Indija je zemlja s najvećim brojem smrti izazvanim snimanjem 'selfieja'. Od ožujka 2014. do rujna 2016. od ukupno 127 smrti povezanih s tom pomamom 60 posto dogodilo se u Indiji...
Vidi originalni članak

Najmanje su se trojica muškaraca utopila, a za još pet se traga nakon prevrtanja njihova čamca u rijeci u središnjoj Indiji dok su snimali 'selfieje' i videoisječke za društvene medije, objavila je u ponedjeljak policija.

Desetorica muškaraca u dobi od 21 do 28 godina isplovila su ribaricom na rijeci Vena blizu grada Nagpur. Policija je uspjela spasiti dvojicu muškaraca, a u ponedjeljak su pronađena tijela trojice utopljenika.

- Preživjeli su rekli da je čamac izgubio ravnotežu i prevrnuo se kada su radi poziranja za 'selfieje' i snimanja videoisječaka stali na jednu stranu čamca, rekao je policijski zapovjednik Chandrashekhar Bahadure.

- Muškarci su postavili svoj videoisječak na Facebook nekoliko minuta prije nego što se čamac prevrnuo, dodao je Bahadure.

Indija je zemlja s najvećim brojem smrti izazvanim snimanjem 'selfieja', prema studiji sveučilišta Carnegie Mellon koja je utvrdila da se od ožujka 2014. do rujna 2016. od ukupno 127 smrti povezanih s tom pomamom 60 posto dogodilo u Indiji. Lani je policija u Mumbaiju oformila 16 "zona bez selfieja" nakon pada studentice u more dok se fotografirala svojim mobitelom.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dahhmal 11.07.2017.

    Prebrzo je dosla napredna tehnologija u njihove krajeve

  • kizo1007 11.07.2017.

    Nema veze ima ih, ja bi im svima podjelio mobitele

  • 11.07.2017.

    Imati mozak danas je rijetkost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare