To je to što me zanima!

Šeparović je pisao tužbu: Sad svijet zna da se tu zlo dogodilo

Zvonimir Šeparović je napisao 1999. tužbu protiv Srbije za genocid. U srijedu je rekao da je tužan, ali i ponosan. Izricanje presude je slušao u šatoru s braniteljima
Vidi originalni članak

Cijeli je postupak proveden, tužba je tu, dokumenti postoje, cijeli svijet zna da se tu nešto vrlo zlo dogodilo, rekao je u utorak Zvonimir Šeparović koji je izricanje presude Međunarodnog suda pravde u Den Haagu o tužbama za genocid pratio u šatoru s braniteljima u Savskoj ulici u Zagrebu. 

Šeparović je  napisao 1999. godine tužbu protiv Srbije za genocid. U srijedu je rekao da je tužan, ali i ponosan

Podsjetimo, Sud je odbacio hrvatsku tužbu, ali i protutužbu Srbije. U oba slučaja, Međunarodni sud je utvrdio da su počinjena djela genocida nad zaštićenom etničkom skupinom, no istovremeno nije dokazana namjera genocida. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • JokaJokic 04.02.2015.

    11.000.000 drzava hrvatska je platila tuzbu protiv srbije amerikancima 1999g.

  • žaba davi rodu 04.02.2015.

    loše napisana tužba i ne vjerodostojna ..koju bi i predškolsko djete pobilo logikom .. jos kad se doda pomoć od josipovića koji mu je pomogao onda je sve jasno

  • bajica1009 04.02.2015.

    Imali smo priliku ali je nismo ostvarili zašto jer je i sam Tuđman bio visoko rangiran partijski čovjek, zašto nije donešen zakon pa zbog njega i njemu sličnih, zašto ovaki sada izlaze u javnost ja sam pisao tužbu pa radile su stotine ljudi na njoj. Zakom o oprostu srba je donio tko, tko je doveo srbe u vladu i snjima sjedio 8 godina, i tako od nemila do nedraga, a život prolazi a Tomek sad sve vadi iz ormara i zajedno sa Kolindom tko je veći ustaša atko gori partizan za koga pa za sebe ne za nas. Rezime ove ljudske s...... nebi trebale zauzimati neki posebni medijski prostor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare