To je to što me zanima!

Sergej Lavrov ne može u Srbiju, susjedne zemlje zatvorile zračni prostor. Najavio je konferenciju

Glasnogovornica ministarstva Marija Zaharova ranije je izjavila da su zemlje u susjedstvu Srbije zatvorile zračni prostor za let zrakoplova ruskog ministra vanjskih poslova koji je trebao posjetiti Beograd
Vidi originalni članak

Umjesto posjeta Srbiji, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov održat će u ponedjeljak online tiskovnu konferenciju oko 13 sati po moskovskom vremenu, javlja RIA Novosti.

ZATVORENO NEBO Lavrov ipak neće doći u Srbiju? 'Susjedne zemlje ne dopuštaju prelet, još ne teleportiramo...'

"Ruski ministar vanjskih poslova Lavrov održat će 6. lipnja tiskovnu konferenciju o aktualnim međunarodnim temama. Događaj će se održati online. Konferencija za novinare počet će oko 13 sati", navodi se u priopćenju ruskog ministarstva vanjskih poslova.

Glasnogovornica ministarstva Marija Zaharova ranije je izjavila da su zemlje u susjedstvu Srbije zatvorile zračni prostor za let zrakoplova ruskog ministra vanjskih poslova koji je trebao posjetiti Beograd od 6. do 7. lipnja.

Vijesti Lavrov dolazi u Srbiju, Brnabić: 'U iznimno smo kompliciranoj situaciji, neki traže otkazivanje'

Beogradski mediji objavili su u nedjelju da se Crna Gora pridružila Bugarskoj i Sjevernoj Makedoniji u namjeri da u svom zračnom prostoru onemogući prelet zrakoplovu kojim bi Lavrov trebao doputovati u Beograd.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nJoy 06.06.2022.

    Pustite ga molim vas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare