To je to što me zanima!

Serijska piromanka: Potpalila 12 požara u selu kod Vukovara

Odahnuli su u Boboti: Svi su je se bojali, pa je policiji trebalo gotovo pet godina da otkrije tko pali kuće po selu kraj Vukovara. Policija sumnjiči Gordanu Raketić (61)
Vidi originalni članak

Gordanu Raketić (61) policija sumnjiči da već pet godina potpaljuje kuće, staje i dvorišne prostorije susjeda u Nedeljkovićevoj ulici u Boboti kraj Vukovara.

Žrtva joj je bio i Milenko Mićić (49). On je oko kuće postavio reflektore koji se pale kad netko prođe, a i svoja dva psa noću pušta s lanca.

- Ne pamtim kad smo zadnji put mirno spavali. Reagiramo na svaki šum. Mi smo prvi primijetili posljednje požare koje je podmetnula susjeda. Bilo je to oko četiri sata ujutro - priča Milenko Mićić.

Njegovu prvom susjedu Nikoli Jeremiću (47) prijetila je smrću ako je prijavi policiji.

- Svi znamo da ona ‘nije dobra u glavi’. Susjedu je prijetila jer je zvao vatrogasce primijetivši da kod susjeda gori - rekao je Jeremić.

Dodao je kako je htjela uzdržavati njegovu majku, ali ona ju je odbila.

- Htjela je uzdržavati i bolesno dijete druge susjede i na račun te skrbi dobivati novac, ali ni ta žena nije htjela čuti za nju. Obje kuće su poslije gorjele - ispričao je Nikola Jeremić.

U policiji tvrde da nisu mogli ranije otkriti piromanku jer mještani donedavna nisu htjeli reći na koga sumnjaju.



Idi na 24sata

Komentari 61

  • najiram 10 16.02.2013.

    valja bakica otišla u partizane i sad noču operira to su partizanska posla oni su tak palili kulakima a sad svi oni oču biti kulaki pa ih bakica kažnjava jer več neču biti proleteri pa ih pretvara u proletere

  • Vrisak_1 15.02.2013.

    Nek ju zatvore u ćeliju punu papira i daju joj upaljač. E onda bi tek bila na trista muka!

  • Job 15.02.2013.

    Zašto nitko iz vlasti ili medija ne kaže istinu o selu Boboti i Bršadinu! Žašto hrvat i u bivšem sistemu i sada ima strah kad prolazi kroz ta sela! Zašto za njih ne vrijede hrvatski zakoni! U konačnici zašto ih se svaka hrvatska vlast boji!!!!!!!!!!!! Zašto se trenira strogoća, zakoni i pravilnici na hrvatima a ne na srbima???????????? Zašto smo " svoj na svome" uljezi u vlstitoj državi koja je na krvi stvorena!!!!!!!! zašto se poneka sramimo reći od kud smo?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare