To je to što me zanima!

Serijska pljačkašica opljačkala pet poslovnica za otkup zlata

Pljačkašica je srednjih godina, korpulentnije građe, crveno-smeđe poluduge kose ili perike, a oči uvijek skriva tamnim sunčanim naočalama. 'Operira' već mjesec i pol
Vidi originalni članak

Policija još uvijek nije pronašla ženu koja je opljačkala najmanje pet poslovnica za otkup zlata i to u četiri hrvatska grada - Zagrebu, Bjelovaru, Ivanić Gradu i Sisku. 

Pljačkašica je srednjih godina, korpulentnije građe, crveno-smeđe poluduge kose ili perike, a oči uvijek skriva tamnim sunčanim naočalama. Operira na isti način. Ulazi u poslovnicu i pod prijetnjom pištoljem traži novac. 

Pljačkaški pohod započela je 10. srpnja u poslovnici Auro Domusa u Ivanić Gradu. Dan kasnije, 11. srpnja, opljačkala je poslovnicu u Zagrebu, a pet dana kasnije, 17. srpnja, drugu poslovnicu u Zagrebu. U ponedjeljak, 22. srpnja, pljačkašica ulazi u poslovnicu za otkup zlata u Rimskoj ulici u Sisku. Uzima novac uz prijetnju pištoljem i odlazi. Nakon tog razbojstva policija je objavila opis žene i snimke nadzorne kamere. 

Uslijedila je pauza od dva tjedna. Očito se pljačkašica odlučila pritajiti, ali nije dugo izdržala. U subotu, 7. kolovoza, opljačkala je poslovnicu za otkup zlata u Bjelovaru, na Trgu Stanka Vraza

Najnovija pljačka dogodila se danas u Zagrebu. Opljačkana je banka u zagrebačkoj Savskoj cesti. Policija sumnja da je pljačkašica ista žena.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • anita blažević 21.08.2013.

    moram priznati da je snalažljiva iako to nije u redu. svima nam je teško i po toj logici, bi svi mogli krasti.

  • tatamlata 21.08.2013.

    Nudim joj brak ;/

  • hegedic177 20.08.2013.

    kad država krade zašto nebi i ona svaka joj cast na hrabrosti da je bar moja zena tako hrabra

Komentiraj...
Vidi sve komentare