To je to što me zanima!

Serijski ubojica (16) ubija susjede zbog 'siće' za pivo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija ispituje i navode nekih svjedoka da je Alan Michael Tanguay već prije ubio. Hvalio se da ubije svakoga tko ga uhvati dok pljačka
Vidi originalni članak

Dječak iz Floride (16) priznao je policiji da je u ponedjeljak ubio susjedu zbog šest dolara. Potrošio ih je na pivo. Alan Michael Tanguay pljačkao je kuću susjede Patricie Kaliszeski (58) kada mu je ona prišla s leđa s kuhinjskim nožem. Alan joj je nož oteo i prerezao joj vrat. Zatukao ju je i svjetiljkom po glavi. Policija ispituje i navode nekih svjedoka da je dječak već prije ubio. Alan je ispričao da ima jednostavno pravilo. Ako ga netko uhvati dok pljačka, mora ga ubiti. Policija je i na internetu na društvenim stranicama pronašla Alanov profil u kojem piše da voli nasilje, pogotovo kad ljudima režu vratove i vade im jezike.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gucica 04.10.2008.

    Treba ga spržiti na električnoj stolici!Ako je tako mlad toliko bolestan u glavu i krvoločan onda mu nema spasa,kad izađe iz zatvora biti če još gori!

  • zx10r 01.10.2008.

    dvije dozivotne 100%

  • Underachiever 01.10.2008.

    Klinac nije svjestan što je napravio. Izgleda opako ali nekako mislim da se ipak kaje, nadam se da ce ga zatvor stvarno preodgojiti, da nece pasti pod utjecaj ostalih tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare