To je to što me zanima!

Serijski ubojica ubio je 10 ljudi, a njihova tijela je raskomadao?

Strava u SAD-u: Policija je na Long Islandu u New Yorku pronašla 10 raskomadanih tijela. Istražitelji tvrde kako je sve žrtve ubio jedan čovjek. Tragaju za njim
Vidi originalni članak

Njujorška policija je uvjerena kako je serijski ubojica odgovoran za deset nerazjašnjenih ubojstva na Long Islandu iz 1996. godine. Pronašli su raskomadana tijela na tom području, između prosinca prošle godine i travnja ove godine.

BBC javlja kako se radi o osam ubijenih žena, jednom muškarcu i jednoj bebi. Identificirali su pet ženskih tijela te su utvrdili da su sve bile prostitutke. Sva tijela su pronašli bačena uz cestu koja vodi prema plaži Gilgo, a dijelove tih tijela su našli i do 80 km dalje. 

Istražitelji su nakon detaljne istrage zaključili kako je za sva ubojstva kriv jedan čovjek. Za sada nikog nisu osumnjičili za stravične zločine. Ponudili su nagradu od  140.000 kuna, nakon čega im se javilo 1200 ljudi, ali nitko od njih nije imao informacije o pravom čovjeku.

Tijekom istrage otkrili su i kako je beba koju su također našli mrtvu zapravo dijete žene koja je također među žrtvama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • trollzor333 02.12.2011.

    evomene2,bas ti nejde :D

  • evomene2 02.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • evomene2 02.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare