To je to što me zanima!

Šešelj: Ne zanima me odluka Haaškog suda, neću se vratiti

Ja se svojom voljom sigurno neću vraćati tamo, rekao je za Betu Vojislav Šešelj, haški optuženik za ratne zločine i predsjednik Srpske radikalne stranke
Vidi originalni članak

Vojislav Šešelj rekao je da ga ne zanima odluka Haaškog suda da mu ne uskrati privremenu slobodu i ponovio je da se dobrovoljno neće vratiti, prenosi RTS.

- Ja se svojom voljom sigurno neću vraćati - rekao je za Betu haški optuženik za ratne zločine i predsjednik Srpske radikalne stranke.

Međunarodni kazneni sud za Jugoslaviju (ICTY) u utorak je priopćio da je Raspravno vijeće tog suda odbilo zahtjev tužiteljstva da vrati Šešelja u sudski pritvor. Šešelj je rekao da je zahtjev tužiteljstva iskoristio da podnese zahtjev za kažnjavanje tužitelja Sergea Brammertza jer je, kako navodi, instrumentaliziran. 

Šešelj dodaje da, nakon što se Raspravno vijeće proglasilo nenadležnim za taj zahtjev, ne očekuje da se išta dogodi po tom pitanju.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • mary12 17.01.2015.

    ti i nisi za zatvor..dala bi ja njemu da gumenim cekicem obija kamenja pa bi zaboravio na ideju velike srbije

  • FNOB 17.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • smilodon 16.01.2015.

    od kako je podržao u medijima bivšeg predsjednika josipoviča i pozvao srbe da glasuju za njega, te izjavio da se ponosi (takvim i takvim) porijeklom naše ministrice vanjskih poslova vesne pusić, ja ga izuzetno cijenim, čovjek je očito dobar poznavoc, naših političara na vlasti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare