To je to što me zanima!

Šešelj se nagodio s Haagom? Ne zna se na što se obavezao

Vojislav Šešelj će biti obvezan nazočiti izricanju presude. Jedino ograničenje je da neće moći dobiti putovnicu jer Tribunal je od vlade Srbije tražio da mu je ne izda
Vidi originalni članak

U beogradskim medijima nagađaju kako se Vojislav Šešelj nagodio s Haaškim tribunalom kako bi bio privremeno pušten na slobodu, najvjerojatnije, do izricanja presude kojoj je obvezan nazočiti.

No, ne navodi se što je sadržaj nagodbe, što su Tribunal ili Šešelj ponudili, prihvatila ili se obvezali. Blic donosi izjavu Šešeljeva sina Aleksandra kako procedura oko puštanja na privremenu slobodu obično traje nekoliko dana, ali ga "ne bi čudilo da se to u ovom slučaju završi vrlo brzo". Ne bi ga, tvrdi, iznenadilo kad bi njegov otac već danas došao u Beograd gdje su sinoć Šešeljeve pristaše bučno slavile njegov povratak u Srbiju.

- Vojislav Šešelj će jedino biti obvezan nazočiti izricanju presude, kada i ako do toga dođe. Jedino ograničenje je da neće moći dobiti putovnicu jer Tribunal je od vlade Srbije tražio da mu je ne izda - rekao je mlađi Šešelj dodajući kako mu je rečeno da se ne mora ni pisano obvezati srpskoj vladi "što je ona od njega tražila".

Idi na 24sata

Komentari 174

  • Spiderthor 09.11.2014.

    Ma znam ali ne moramo mi biti poput njih

  • yaya toure 09.11.2014.

    i ja tebi kad vicu ubi hrvata.. da su hrvati i zene a djeca

  • Spiderthor 09.11.2014.

    yaya toure ja kao Hrvat ti kažem da tvoj komentar stvarno nije u redu.Nisu srbi samo cetnici srbi su i žene i djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare