To je to što me zanima!

Šešeljevci razočarani, njihov vođa sinoć nije sletio u Srbiju

Putnici iz aviona zbunjeno su rekli da Vojislav Šešelj nije ni ušao u zrakoplov pa su se Šešeljovci brzo razišli raspitujući se kad dolazi sljedeći avion iz Amsterdama
Vidi originalni članak

Sat vremena prije najavljenog slijetanja zrakoplova iz Amsterdama, u beogradskoj zračnoj luci okupilo se 40-tak pristaša Vojislava Šešelja okićenih redizajniranom srpskom zastavom s četiri ćirilična S i sa slikom nekog srpskog junaka i crnom zastavom s mrtvačkom glavom. 

No, putnici iz aviona zbunjeno su rekli da Šešelj nije ni ušao u zrakoplov pa su se nakon sat i pol razišli raspitujući se kad dolazi sljedeći zrakoplov iz Amsterdama. 

- Šešelj se trebao ukrcati na večerašnji let, stigao je u amsterdamsku zračnu luku, ali se od toga u posljednji trenutak odustalo - rekla je za beogradski Blic jedna od stjuardesa na letu Airbusa A319 koji je točno u ponoć sletio u zračnu luku Nikola Tesla. 

Screenshot/YouTube/Atlastv Montenegro

Među okupljenima nisu bili čelnici Srpske radikalne stranke, kao ni Šešeljeva supruga niti sin. 

- Nemamo provjerene informacije da Šešelj dolazi, ali s obzirom na to da je razdužio ćeliju u Haagu, vjerujemo da će stići - rekao je za Blic jedan od okupljenih radikala. 

Idi na 24sata

Komentari 472

  • Holstein_1 09.11.2014.

    Nek crknu zajedno snjim!

  • Holstein_1 09.11.2014.

    Seselj ide putinu

  • mata1 09.11.2014.

    To je ono sto sam cekao.Made in Cipern Babo nevidje ti vise voje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare