To je to što me zanima!

Pet ugostitelja iz Šibenika cijepljene goste časti kavom

U akciji sudjeluju Azimut, Barcode, Bronzin, Domald i Vintage, a tijekom svibnja kavom časte po prvih 50 gostiju koji dođu s potvrdom da su se taj dan cijepili protiv covida.
Vidi originalni članak

- Dok se masovna cijepljenja zahuktavaju želimo se zahvaliti sugrađanima na odgovornom ponašanju i podsjetiti još jednom da je prevencija nešto najbolje što možete učiniti za zdravlje - poručuje skupina šibenskih ugostitelja, piše šibenski.in

U akciji sudjeluju Azimut, Barcode, Bronzin, Domald, i Vintage, a tijekom svibnja kavom časte po prvih 50 gostiju koji dođu s potvrdom da su se taj dan cijepili protiv covida.

‘Misli na druge, cijepi se’, slogan je kampanje kojoj se na svoj način pridružuje i ova skupina poznatih šibenskih restorana, barova i slastičarnica.

VIDEO: VESELJE NA PILOT-PROJEKTU Evo kako izgleda prva svadba bez maski i držanja distance: Bend svira, zaplesali i 'vlakić'

Naglašavaju da ne predstavljaju druge ugostitelje, udruge ili inicijative. Oni su se jednostavno  složili da bi ovo bila odlična zahvala svima koji doprinose prvenstveno suzbijanju pandemije, a onda i da turistička sezona bude uspješna koliko je to moguće.

Pozivaju i druge kolege da se priključe akciji ako to žele!

Znači, potreban je potvrda koj se dobije prilikom cijepljenja. S  njom se dođete na terasu, pokaže osoblju i dobije se besplatna kava.

'IPAK TREBA BITI OPREZAN' Markotić: Od 1. lipnja mogle bi se ublažiti mjere. Četvrti val je moguć tijekom jeseni i zime

Dok vi mislite na druge, šibenski ugostitelji misle na vas i poručuju vam:

- Hvala što zajedno radimo na percepciji Hrvatske kao sigurne turističke destinacije!

Idi na 24sata

Komentari 109

  • jo2hn8ny 16.05.2021.

    Bit će Plenky nazvao i rekao ekipi da je došlo vrijeme da i oni vrate ono što im je davao COVID-19 dodatak.

  • dex78 16.05.2021.

    Bravo za vlasnike navedenih lokala !!!

  • maxim m 16.05.2021.

    ae biće admin popia kavu i častia me...žutim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare