To je to što me zanima!

Šestero maloljetnika udruženih u bandu napravili dar mar...

Sumnjiče se da su u prosincu prošle i u siječnju ove godine, na području Medveje i Opatije ispisivanjem grafita oštetili više javnih površina i privatnih stambenih zgrada. Osim toga su provalili u ugostiteljski objekt...
Vidi originalni članak

Kaznenom prijavom za počinjenje četiri kaznena djela dovršeno je kriminalističko istraživanje opatijske policije nad šestoricom maloljetnika.

Sumnjiče se da su u prosincu prošle i u siječnju ove godine, na području Medveje i Opatije ispisivanjem grafita oštetili više javnih površina i privatnih stambenih zgrada. Osim toga, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su u Opatiji u jednom hotelu, osim ispisavanja grafita oštetili i dio inventara, kao i na terasi lovranskog ugostiteljskog objekta.

Također je utvrđeno kako su početkom siječnja provalili u ugostiteljski objekt na području Opatije gdje su otuđili i na terasi konzumirali više različitih alkoholnih pića. Ukupna materijalna šteta koju su napravili procjenjuje se na najmanje 30.000 tisuća kuna.

Zbog svega navedenog kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Damir Micika 07.02.2021.

    Naslov ko da su opljačkali banku,ili ko da su prodilali 500 kg kokina kreteni novinarki samo kipazePustite djecu da uzivaju

  • Trump Jong Un 04.02.2021.

    Mladež SDP -a bit će, tu se legu

  • _automan_ 04.02.2021.

    ...udružena zločinačka organizacija sa teškim oružjem(sprejevi i pivske boce)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare