To je to što me zanima!

Ubila ženu i otela joj sina jer nije rekla mužu da je pobacila

Verna Deann McClain (30) policiji je rekla da je nakon pobačaja odlučila zaručniku reći da je rodila, a otetog Keegana Schachardta planirala je predstaviti kao sina
Vidi originalni članak

Policija je uhitila medicinsku sestru Vernu Deann McClain (30) koja je u predgrađu Houstona ubila mladu majku kojoj je otela sina starog samo tri dana. 

Sestra je nedavno imala pobačaj i dijete je htjela predstavljati kao svoje. Policiji je rekla da je zaručniku planirala reći da je rodila i da je Keegan Schachardt njihov sin. 

Iako je rodbini nakon pobačaja rekla da planira posvojiti dijete, sestru je nakon pucnjave obavijestila da je rodila. 

Vlasti su izvijestile da uhićena majka troje djece ubijenu Kaylu Marie Golden nije poznavala, a odabrala ju je za žrtvu jer je u rukama nosila sinčića. Nakon uhićenja McClain je priznala ubojstvo i otmicu, piše Daily Mail.

Njezin suprug Theo McClain iz San Diega rekao je da ne razumije zašto je to napravila. 

McClain je napala Marie Golden na parkiralištu ispred klinike. Upucala ju je nekoliko puta i otela joj sina. Golden je preminula od posljedica ranjavanja, a zahvaljujući akciji policije dječak je ubrzo nakon otmice vraćen ocu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JosipSuvalj 19.04.2012.

    Gadi mi se Amerika radi njene politike i svega što rade na ovoj planeti ali moram priznati da su najjači kad su u pitanju ovakvi bolesnici i likovi poput onog norveškog budale-električna stolica zakon ....nema trošenja državnog budžeta na takve bolesnike, a u europi im dadnu 21 godinu uz sve povlastice koje ni obični građani nemaju, tri obroka dnevno, internet, teretane, razne pakete programa itd itd....

  • luyz 19.04.2012.

    na vješala s njom...javno...

  • Burton 19.04.2012.

    Ma stvarno, na stranu što je priča horor, od sve djece ona je našla ukrast bijelo dijete? Koja genijalka! Ko ona što je rodila malog crnca mužu marincu bijelcu i pravi se luda, ono - u čem' je problem? Ali nema zime, to je Houston Texas, njoj ne gine stolica. Samo da se ne izvuče na neuračunljivost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare