To je to što me zanima!

Sestra u Vinogradskoj uhvatila pacijente u ljubavnom klinču: 'Zapamtit ćeš me ku**o!'

Zbog incidenta je u bolnici pozvana i policija, jer je 34-godišnji pacijent prijetio medicinskoj sestri koja ih je zatekla, a prijetila joj je i pacijentica
Vidi originalni članak

Zagrepčanin (34) i Splićanka (39), uhvaćeni su goli u ljubavnom klinču u KBC-u Sestre Milosrdnice.

Intimu u jednoj od soba na jednom odjelu bolnice u zagrebačkoj Vinogradskoj, gdje su se liječili, prekinula im je medicinska sestra koju su potom besramno izvrijeđali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni s odjela, javlja Jutarnji list.

Zbog incidenta je u bolnici pozvana i policija, jer je 34-godišnji pacijent prijetio medicinskoj sestri koja ih je zatekla.

"Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me ku**o. Tužit ću vas!", piše Jutarnji, a nije joj ostala dužna ni Splićanka.

HOROR U BRISTIVICI Ambulanta strave u Segetu: 'Tu se dolazimo liječiti. Bojim se ući unutra. Recite, biste li vi ušli?'

"Je*em ti mater kurvo jedna, ti ćeš nas izbaciti".

Ljubavni dvojac je priveden, a nedavno su kažnjeni oboje sa po 600 kuna. Pozive za sudska ročišta su ignorirali te se dostava poziva u nekoliko navrata vraćala, pa se suđenje okončalo i bez njih jer su vlastoručno bili potpisali obavijest o počinjenom prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smjenu prisjetila se u sudnici da je na odjelu tijekom vizite obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole.

- Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu - otkrila je medicinska sestra.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • alikicedin27@gmil.com 20.01.2022.

    Bolje dase potrošnju nego da zaborave građansku dužnost. A ta sestra možda je i ljubomorna pa je napravila još veči scenarij.

  • baba strumpf 20.01.2022.

    E o tome bi se dalo prićati Doktori i sestre u noćnim smjenama

  • bosanac1990 19.01.2022.

    a mogla si lijepo uzivat u mff😁👍☺️

Komentiraj...
Vidi sve komentare