To je to što me zanima!

Sestre nestale prije 40 godina: Sad su ga optužili za ubojstvo

SEKSUALNI PREDATOR: Lloyd Lee Welch optužen je za otmicu i ubojstvo Sheile (12) i Katherine Lyon (10) koje su nestale 1975. Njihova tijela nikad nisu pronašli
Vidi originalni članak

Sestre Katherine i Sheila Lyon bile su stare 10 i 12 godina kada su nestale u Marylandu prije 40 godina. Iako je prošlo toliko vremena istraga nije završena i Lloyd Lee Welch (58), osuđivani seksualni prijestupnik, sada je optužen za otmicu i ubojstvo djevojčica 1975. godine.

Welch je uhićen prošle godine i nalazi se u zatvoru u Delawareu, a šerif Mike Brown na konferenciji je objavio da je sada i službeno podignuta optužnica za teško ubojstvo. 

Iako tijela sestara nikad nisu pronađena policija ima dokaze da ih je Welsh oteo i ubio, piše CNN.

Moguća nova uhićenja

Policija je najavila kako istraga nije gotova te da vjeruju kako postoje ljudi koji su znali što se dogodilo, ali su šutjeli. Zbog toga ne isključuju mogućnost da će uhititi još nekoga u ovom slučaju. 

Katherine i Sheila 25. ožujka 1975. otišle su u trgovački centar pogledati uskrsnu izložbu i pojesti pizzu, ali nisu se vratile kući. Za njima je pokrenuta velika potraga.

Welch priznao da je bio sa sestrama

U 40 godina istražitelji su prikupili 2000 tragova, ali ni jedan ih nije doveo do čvrstih dokaza. Preokret u istrazi dogodio se kada su povezali da je Welch, koji je zlostavljao djevojčice u Sjevernoj Karolini, Delawareu i Virginiji, bio u trgovačkom centru u isto vrijeme kad i sestre Lyon. Welch je kazao kako su sestre otišle s njim iz trgovačkog centra, a kasnije je, kaže, vidio svog strica da ih zlostavlja. Tvrdi da ih nakon toga više nije vidio. 

Potrga za tijelima djevojčica i dalje traje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gordi 18.07.2015.

    optuzen zapravo samo na temelju iskaza???

  • Ms_Marple 17.07.2015.

    djevojcice od 10 i 12god same u trg centru??? super...

  • ella123xD 17.07.2015.

    kolika je kazna za ubojstvo anđela ,neka mi neko kaže ...nema te kazne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare