To je to što me zanima!

Sesvete: Mladić (19) se Citroenom zabio u stup

Mladi vozač teško je ozlijeđen nakon što se Citroenom C2 u subotu oko 23 sata zabio u stup javne rasvjete na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama
Vidi originalni članak

Mladi vozač (19) lakše je ozlijeđen nakon što se Citroenom C2 u subotu oko 23 sata zabio u stup javne rasvjete na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama. O silini udarca svjedoči to što se automobil raspao na dva dijela te je prednji branik završio u živici. U vozilu je, navodno, bio sam, a kretao iz smjera Zagreba. Šokiranog vozača prevezli su u bolnicu.
Sat vremena ranije u Soblinečkoj ulici u Vurnovcu kraj Sesveta sudarila su se dva osobna sutomobila. Tri čovjeka su ozlijeđene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dorina_croata 30.12.2007.

    O Bože, svaki dan neke nesreće na cestama! I ja se slažem sa \"Astro2008\" da ima vozača koji stvarno neodgovorno, nervozno i bahato voze po cesti kao da su \"Boga uhvatili za bradu\" ako su sjeli za volan. I kada po dalmatinskim gradovima voziš, ista je situacija... Ceste pune rupa, zakrpa, ograničenje je 60 a svi jure i žure.. A kad ih pitaš zašto žure oni ogdovore da kasne. Pa nek ranije krenu i organiziraju se, a ne zbog svoje neodgovornosti da ugoržavaju svoje i tuđe živote.. Ja kada vozim, vozim po pravilima i poštujem ograničenje. To se ponekad ne sviđa \"gospodi\" koja vozi iza mene pa onda nervozno trube.... A da takva vrsta ljudi razmisli o tome da polaže pilotski ispit i da onda lijepo kupe sebi avion i voze se brže?!

  • Astro2008 30.12.2007.

    Ma tu se više nema što komentirati. Najstresniji dio dana mi je odlazak i povratak sa posla jer samo čekam koja će se budala zapucat u mene, jer ako je ograničenje berzine 80 (npr kod jankomira) onda računajte da frajeri voze 120 a cesta se raspada, pa led, pa snijeg, pa sve mokro pa u pi*** materinu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare