To je to što me zanima!

Sever: Sve Vladine greške svaljuju se na leđa radnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sindikati su poručili da ne daju dirati u plaće, a da su spremni i na štrajk najavljen za rujan. Krešimir Sever optužio je Vladu za loše poslovanje
Vidi originalni članak

Predsjednik Nezavisnih sindikata Hrvatske Krešimir Sever odbacio je Vladin naputak da Uprave državnih i javnih tvrtka počnu pregovore sa sindikatima radi smanjenja plaća. Sindikati su poručili da ne daju dirati u plaće, a spremni su i na štrajk.
- Loše poslovanje u javnim i državnim poduzećima Vlada želi naplatiti preko leđa radnika - rekao je Sever. Sindikalisti su optužili Vladu da naputkom o smanjenju plaća ruši sustav kolektivnog pregovaranja u državi. Ponašanje izvršne vlasti vide kao rezanje sjekirom, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kamenica 03.08.2009.

    Sever treba podršku od nas..malih ljudi,a ne komentari u prazno...ljudi udružimo se više,napravimo nešto...djeca će nam biti gladna!!!

  • dbanon_ri 03.08.2009.

    Pa naravno, lako je sirotinju jebat u pamet i žep, ali bogate lopine poput njih imaju skupe odvjetnike tako da nitko nije lud u njih se dirat.

  • decembar 03.08.2009.

    Ja plaćam članarinu sindikatu metalaca. Ti uopće šta rade? Sad ću se ispisati jer mi je članarina prevelika nakon što mi oduzmu tih 2% od plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare