To je to što me zanima!

Severinin bivši tjelohranitelj: 'Nikada ga iz mora nisam izvadio toliko velikog...'

Mići se s ugorom borio više od 15 minuta, ali na kraju je uspio. Da bi mogao nekoliko puta zaroniti, morao je skinuti svoje olovne utege. Kaže kako je ugor jako finog okusa
Vidi originalni članak

Dvostruki svjetski prvak u taekwandou, Mići Kuzmanović (43), bivši tjelohranitelj Severine i drugih estradnih zvijezda poput Nine Badrić i Gibbonia, taksist je je već deset godina, a od svog se posla voli odmoriti ribolovom.

Tako je u Starigradu kod Senja ulovio ugora teškog 13 kilograma.

- Ovakav se prizor ne viđa svakodnevno, mogu reći da mi je to jedan od najvećih uspjeha ikada- kaže Mići.

Podvodnim ribolovom se rekreativno bavi već nekoliko godina, a ugora je, kaže, ulovio sasvim slučajno.

- Inače su ugori prilično agresivni i kod ribolova se pokušaju zaobići. Međutim kolega me zamolio ako bih mu s dubine od 15 metara mogao izroniti vršu koja je pukla i tamo zaglavila prije nekoliko tjedana - počinje priču.

Kada se spustio na tu dubinu shvatio je da se vrša komeša.

- Bilo je poprilično mutno i shvatio sam da je nešto unutra. Mislio sam da je neka veća riba, no kad sam bolje pogledao bio je veliki ugor. Oni obično nikad ne zalaze u vrše, pa pretpostavljam da je lovio neku ribu koja je tamo zalutala - objašnjava.

Shvatio je da vršu neće moći tako lako izroniti, pa se vratio na površinu po harpun.

- Cijeli je proces trajao više od 15 minuta, trebalo mi je nekoliko puta da zaronim i ulovim ugora. Na kraju sam uspješno izronio i njega i vršu - kaže.

VIDEO: UŽIVO IZ BRODSKOG VAROŠA Ljubavno gnijezdo Malene i njenog rodana: 'Nisam siguran je li to naš dobri stari Klepetan'

Mići se potom slikao uz svoj ulov. Budući da je visok 198 centimetara, pretpostavlja da je ulovljen ugor dug oko 180 centimetara.

- Do sada sam nailazio na male ugore, teške oko tri kilograma, ali ovo je stvarno nešto fantastično. Pamtit ću ovaj ulov još jako dugo - kaže nam ponosno.

Ugora su odmah narezali na manje komade, a Mići ih je ponosno podijelio prijateljima i obitelji.

- Manji ugori imaju dosta kosti, međutim ovaj je bio pun mekanog mesa. Dio smo odmah ispohali kako bi ga probali i moram vam reći, jako je ukusan - kaže.

Mići iza sebe ima zavidnu sportsku karijeru gdje je dva puta bio treći teškaš svijeta, a jednom je bio i brončani na Prvenstvu Europe u Teakwandou. No poznat je po radu s estradnim zvijezdama.

- Radio sam sa Severinom četiri godine, dok sada radim s Ninom Badrić i Gibbonijem. Moj je posao dovesti ih na koncert ili gažu i stajati kraj pozornice dok ne završe. Kasnije ih sigurno dovezem kući, a ponekad prije toga odemo zajedno nešto pojesti - kaže.

Mići već deset godina radi kao taksist, a ima i svoj Teakwando klub u kojem podučava djecu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 05.06.2020.

    Svašta sam pomislio kad sam pročitao naslov!

  • Komentator 957 05.06.2020.

    Koja je to titula 'Severnin bivši tjelohranitelj'

  • superadresa 05.06.2020.

    ja kad berem gljive plaćam tako i kad ubija ribu mora se platiti porez

Komentiraj...
Vidi sve komentare