To je to što me zanima!

Sežana: Majka je kćerku i sina ugušila sa jastukom

Sa Zavoda za sudsku medicinu potvrdili su da je Slovenka Kristina (36) Mislej kćerku i sina ugušila jastukom. Emi su bile tek 2,5 godine, a Matiji 4
Vidi originalni članak

Istraga je potvrdila kako je Slovenka Kristina Mislej (36) jastukom ugušila svoj dvoj djece. Emi su bile tek 2,5 godine, a Matiji 4. U nedjelju tek što su utonuli u san, njihova majka Kristina ugušila ih je jastukom. Žena se trenutno liječi na odjelu psihijatrije. Susjedi u Sežani kažu kako je Kristina imala problema sa alkoholom, a često su ju znali vidjeti da u dječjim kolicima drži bocu sa alkoholnim pićem. Da su djeca mrtva Kristina je prvo javila ocu Istoku, uglednom sežanskom liječniku, koji živi u blizini.
Iz koparske policije o slučaju koji je zgrozio slovensku javnost, informacije izlaze gotovo na kapaljku.
- Slučaj je kompliciran i nastavljamo s istragom kako bi razjasnili  točne uzroke nasilne smrti djece - kaže Marko Kastelic, glasnogovornik koparske policije. Doznajemo kako je Centar za socijalnu skrb u Sežani već imao informacije da s majkom, sada već mrtve dječice, nešto nije uredu. Uz probleme s alkoholom patila je od shizofrenije i depresije, međutim, zahvaljujući ocu Istoku, poznatom liječniku, kćer je službeno uvijek bila "zdrava“. Istraga će pokazati da li je došlo i do propusta u socijalnim službama u Sežani.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • valuta 31.03.2009.

    @skolic3 - slažem, se slažem, otac, još k tome liječnik, nije smio zataškavati bolest, Bože tragedije.... a mnogi roditelji i uopće okolina čine tu pogrešku, misleći da je na dobrobit djeteta ili druge osobe... sjetimo se mladog Žužića, definitivno pati od alkoholne bolesti, a majka sutkinja umjesto da ga šalje i podrži u liječenju zataškava, pokušava poništiti prijave i presude... i na kraju mu time presuđuje ona sama, takovim ponašanjem osudila ga je da počini zločin...

  • slama 31.03.2009.

    a zakaj bi djed bio kriv,pa sigurno nije mogao predvidjeti da je opasna....ONA IH JE...a možda je prije muž mogao reči da je furt pijana..

  • skolic3 31.03.2009.

    Ne želim nikoga kriviti za slučaj ali možda je djed Iztok,ugledni liječnik, trebao zanemariti ponos i pomoći kčeri na ispravan način dok je još bilo vrijeme pa bi možda i djeca još bila živa.Skrivanje bolesti,pogotovo psihičkih,još nikom ništa dobrog nije donjelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare