To je to što me zanima!

Šibenik: Htio zgaziti ženu, sude mu za pokušaj teškog ubojstva

Okrivljenika se tereti da je 21. siječnja 2020. u Šibeniku, automobilom namjerno naletio na suprugu (45) u namjeri da je usmrti zbog bračnih razmirica
Vidi originalni članak

Nakon provedene istrage, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv muškarca (48) zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju. 

Okrivljenika se tereti da je 21. siječnja 2020. u Šibeniku, automobilom namjerno naletio na suprugu (45) u namjeri da je usmrti zbog bračnih razmirica. Iz DORH-a priopćuju kako je supruga zbog narušenih odnosa i ranijeg zlostavljanja odlučila napustiti bračnu zajednicu zbog čega je on stao automobilom na autobusnom ugibalištu, izašao, prišao joj te ju uhvatio za nadlakticu. Tražio je da uđe u njegov automobil što je ona odbila i uputila se prema stanu. 

UŽAS U DUBRAVI Posvađao se sa suprugom pa namjerno naletio autom na nju

Muškarac je sjeo u automobil te ga pokrenuo u namjeri da usmrti suprugu, naglo dodao gas te se automobilom popeo na nogostup po kojem se oštećenica kretala.

Zaletio se u auto udario je s leđa, uslijed čega je ona pala na poklopac automobila, a zatim na prednje vjetrobransko staklo od kojeg se odbila i pala na travnatu površinu što je ublažilo njezin pad, zbog čega nije zadobila teške tjelesne ozljede i po život opasne.

Oštećenica je zadobila tjelesne ozljede u vidu višestrukih kontuzija glave, lijevog hemitoraksa i lijeve noge.U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, priopćenju DORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.06.2020.

    Koliko je ono Horvatintilinić proveo u zatvoru sto je usmrtio 4 osobe za koje se zna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare