To je to što me zanima!

Šibenik: Novo sklonište za životinje, a do ljeta i hotel

Tvrtka Ars-eko u Šibeniku uređuje prvo sklonište za napuštene životinje u Dalmaciji koje će imati sve uvjete. Do ljeta planiraju i hotel za životinje
Vidi originalni članak

Tvrtka Ars-eko u Šibeniku uređuje prvo sklonište za napuštene životinje u Dalmaciji koje će imati uvjete u skladu sa zakonima. Tvrtka je u projekt uložila 5,5 milijuna kuna. Sklonište će biti otvoreno u ožujku, a zbog velikog interesa marina i hotela u Ars-eku razmišljaju o proširenju ponude na hotel za životinje do početka turističke sezone. Tvrtka Ars-eko se bavi deratizacijom, ali i sakuplja pse lutalice. Direktor tvrtke Damir Vrvilo kaže kako se u zadnje vrijeme životinje manje ubijaju već po njih dolaze udruge iz Austrije i Njemačke i nalaze im udomitelje u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mozart79 18.01.2010.

    konačno je počelo adekvatno zbrinjavanje napuštenih životinja, drago mi je da se psi manje ubijaju i da se udomljuju, poruka budućim vlasnicima pasa; dobro se raspitajte što sve nosi briga o psu, koliko je potrebno uložiti vremena, ljubavi i novaca. Psi nisu igračke, živa su bića koja zahtjevaju stalnu brigu i kontrolu ali ujedno donose puno radosti i veselja. Čuvajte svoje ljubimce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare