To je to što me zanima!

Šibenska župa, koja se borila protiv Halloweena, sad žica za skupi aparat za kavu i biljke?!

Pronašli smo aparat koji je prikladan za župnu dvoranu. Tko želi i može donirati, ljubazno molimo da se javi nekom iz Pastoralnog vijeća ili o župniku, pišu iz šibenske župe o aparatu vrijednom gotovo 400 eura...
Vidi originalni članak

Dragi župljani, braćo i sestre, želja nam je u župnoj dvorani postaviti aparat za kavu i kuhalo za čaj. Pronašli smo aparat koji je prikladan za župnu dvoranu. Tko želi i može donirati, ljubazno molimo da se javi nekom iz Pastoralnog vijeća ili o. župniku. Srdačno - hvala, objavila je na svojem Facebook profilu Župa sv. Jeronima, Meterize.

A aparat, kojeg oni smatraju 'prikladnim', nije baš najjeftiniji. 

Cijena mu je 359,90 eura. 

Kako je navedeno na stranici proizvođača, s ovim aparatom možete 'personalizirati aromu i temperaturu svojih napitaka'.

LIKVIDIRANA ŠIBENSKA TVRTKA VIDEO Bivše radnice Revije traže od Vlade da im isplati 1,29 milijuna eura: 'To smo zaradile'

Ali, kako govore na onim reklamama koje na TV-u potraju i desetak minuta, to nije sve.

- Ovaj aparat može pripremiti četiri recepta uz samo jedan dodir, jamčeći potpunu praktičnost... - hvali se proizvođač.

Dodajmo kako je ova ista župa na Facebooku kritizirala šibenski shopping centar zbog organiziranja dječje zabave za Halloween.

-  Naša je dužnost i pravo jasno reći da koketiranje s okultnim stvarnostima ili prakticiranje tih istih stvarnosti nema veze sa štovanjem Boga. Upravo suprotno, na taj se način ne štuje Boga i njegovu svemogućnost. Dobro kaže naš narod: “Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju.” - objavljivali su na društvenim mrežama prije otkazivanja zabave. 

MORALI PONOVNO POSVETITI OLTAR Bavarac na sudu: Sa ženom se prepustio strastima na oltaru crkve, sve je još i fotografirao!

Inače, ista župa je u prošlosti od vjernika znala 'žicati' i donacije za biljke...

Idi na 24sata

Komentari 62

  • tico123 24.11.2023.

    dat će sirotinjski narod nezna se koliko jer crkva nema račune za naplatu sprovoda vjenčanja krštenja a i svega ostalog i još im fali slični su političarima samo harače bez dokaza

  • floydri 24.11.2023.

    Malo su milijarde iz proračuna svake godine, neplaćanje poreza ni doprinosa, povrat "otete" imovine koju su i sami oteli.....Nigdje u svijetu im nije bolje nego kod nas. Pod hitno ih skinuti s grbače naroda pa što zarade, zarade....Moj glas ide onome tko želi ukinuti sramotne Vatikanske ugovore.

  • 24.11.2023.

    Opet novinari šire mržnju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare