To je to što me zanima!

Šibensko-kninska županija: Od koronavirusa umrlo troje ljudi

U šibenskoj bolnici liječe se 44 osobe, od kojih je pet osoba na respiratoru, jedna osoba je na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u).
Vidi originalni članak

U Šibensko-kninskoj županiji u protekla su 24 sata umrle tri osobe, a nakon što je testirano 35 uzoraka na SARS-CoV-2 virus, covid-19 infekcija nije potvrđena ni kod jedne testirane osobe, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Umrle su dvije žene (1939. i 1947. godište) i muškarac (1952. godište), koje su se liječili u kninskoj bolnici.

Trenutno je 896 aktivnih slučajeva oboljenja.

U šibenskoj bolnici liječe se 44 osobe, od kojih je pet osoba na respiratoru, jedna osoba je na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). U kninskoj bolnici liječi se 11 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1936 osoba.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • reallife 08.11.2021.

    Vama nije sumnjivo ovo pritiskanje luđačkom upornošću i bezobrazlukom? Ovo laganje laž na laž? Ove ucjene, lažni podatci, plašenje, širenje panike, prijetnje? Zar zaista prinosite sutra i svoju djecu na oltar ovim sotonama, a izrugujete se nama??? Što ako ste u krivu?🤦‍♂️

  • nightfurry 08.11.2021.

    Ne slušajte "Narodna mudrost", netko mu plaća da priča gluposti

  • Narodna mudrost 08.11.2021.

    Dragi Dalmatinci, cijepite se! Slušajte struku i medicinu, jer ako i kad obolite, ni jedan antivakser vas neće liječiti niti se brinuti o vama, tad ćete za njih biti samo još jedna lažna brojka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare