To je to što me zanima!

Sijamske blizanke djevojka će nazvati Vjera i Nada...

Laura Williams (18) nije prihvatila savjet liječnika da pobaci djecu u ranoj trudnoći. Sprema se roditi djevojčice spojene sprijeda carskim rezom
Vidi originalni članak

Tinejdžerica iz Shrewsburyja uči će u povijest medicine - postat će najmlađa majka sijamskih blizanaca. Laura Williams nije prihvatila savjet liječnika da pobaci u ranoj trudnoći. Sprema se roditi Vjeru i Nadu (Faith i Hope, eng.) carskim rezom. Samo pet posto sijamskih blizanaca preživi prva 24 sata života, ali budući da su Laurine curice spojene sprijeda, liječnici kažu kako su im šanse dobre.
- Ako im je bilo suđeno da dođu na svijet i ako su dogurale do ovdje, moramo se nadati da će izgurati do kraja i preživjeti - ispričala je Laura Williams.
- Nazvat ćemo ih Nada i Vjera jer se nadam da će sve biti u redu, a mama kaže da vjeruje kako će sve biti OK - nastavio je Laurin 28-godišnji suprug Alec.
Sijamski blizanci pojavljuju se jedanput u oko 400.000 normalnih rođenja djece. U proteklih 500 godina zabilježeno je kako je samo 600 sijamskih blizanaca doživjelo zrelu dob.
U bolnici u Birminghamu, u kojoj leži Laura, osoblje se moli za nju i djevojčice te se nadaju uspješome ishodu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivabubamara 25.11.2008.

    @PIKNIK da ona ih želi a to što su oni spojeni i neće moć normalno živjet to nikome ništa jelda? Samo će njima biti najteže, nedaj bože kakvih komplikacija, da li će ih moći razdvojiti i šta ako jedno umre pri tome... to je uredu???? Trebala je pobaciti samo zato da se ta djeca ne muče, pa kakav je to život i još ti ga majka želi...

  • Piknik 25.11.2008.

    Kako vas nije sram komentirat tako.Cura je činjenica dobra majka i bolja od neke stare koze koja ne zna šta bi s ditetom pa ga ubije,aona ih neče ubit.Ona ih želi pa kakvi su takvi su.možda i želi drugo dijete.

  • dolka 24.11.2008.

    kaj je rano, rano je. kaj je glupo, glupo je. 18 je premalo i za prvu trudnoću - ostalo su nijanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare