To je to što me zanima!

Sijede kose, zarastao u bradu: Nadan je strpljivo čekao bus...

Čitatelj 24sata je mobitelom uhvatio bivšeg moćnika i čelnika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića kako prošli četvrtak oko 15 sati čeka bus na Britanskom trgu
Vidi originalni članak

Bio je u društvu gospođe i veselo su ćakulali. Nakon nekog vremena ona je otišla, a on je nastavio strpljivo čekati autobus. Ušao je na prva vrata kao i svi drugi, ali nisam vidio je li platio kartu.

Ispričao nam je to čitatelj, koji je mobitelom uhvatio bivšeg moćnika i čelnika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića kako prošli četvrtak oko 15 sati čeka bus na Britanskom trgu u Zagrebu.

Čovjek koji je nekad na safariju smaknuo lava, slona, krokodila sad je u društvu propalih veličina koje sve češće viđamo kao obične građane. Tako je ranije i Ivica Todorić uhvaćen kako sam toči gorivo, a nekad je letio helikopterom.     

Idi na 24sata

Komentari 184

  • vijagra 25.02.2018.

    dao mu bane besplatan pokaz...a morti se i svera

  • JasminkaKovacevic 25.02.2018.

    ah kakva znacajna vijest! Covjek dobro odmoren i odlicnog raspolozenja ulazi u autobus, pritom ga slika zena koju vjerojatno pozna pa salje u novine. I sada bi ljudi trebali zakljucit kak je on danas isti ko i ostali. Vozi se busom u najelitniji dio Zagreba gdje i dalje zivi u luksuznoj vili. A automobili? Pa u garazi naravno! Dobro jutro Hrvatski narode i lijep dan Vam zelim!

  • Vrac666 24.02.2018.

    Nije njemu lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare