To je to što me zanima!

Silovana djevojka bit će svjedok protiv Vukojevića

Državno odvjetništvo RH stupilo je u kontakt s djevojkom (22) iz Stolca, koju je u logoru Vojno navodno silovao Ustavni sudac Vice Vukojević
Vidi originalni članak

Prema pisanju Dnevnog Avaza, djevojka danas živi u Americi, a svoju priču ispričala je u knjizi "Molila sam da me ubiju" 1999. godine. Vukojević je do sada izbjegavao susret s pravosuđem jer je do nedavno bio Ustavni sudac i imao pravo na imunitet. DORH je do silovane djevojke došao preko američkih službi, a ona je stupila u kontakt s neimenovanim hrvatskim odvjetnikom koji bi je mogao zastupati u ovom procesu. Kako ističe izvor za Avaz, proces protiv Vukojevića bi mogao početi na proljeće.
Navodno postoje i fotografije koje ozbiljno kompromitiraju ovog bivšeg Ustavnog suca i dokazuju da je Vukojević 1993. godine boravio u logoru Vojno. Djevojka će kao dokaz predočiti i liječničke nalaze iz kojih se vidi da je bila silovana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Boki 29.01.2008.

    ma nije on, sigurno ;)

  • vemi 29.01.2008.

    U Americi svi napišu knjigu ! Ma znam da nije tema i da je najvažnije da Vukojević bude pravedno osuđen, ali eto, upalo mi u oči! Još kad je Oprah pozove u emisiju i svima nam preporuči njezinu knjigu, molit ćemo i mi da nas ubiju!

  • Zeljka08 29.01.2008.

    Pravda je spora ali dostižna. Sramota je da je tako kompritirana osoba bila na čelu suda, mislim da toga nigdje na svijetu nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare