To je to što me zanima!

Silovao i ubio dječaka: Obukao se kao žena da bi ga namamio

UAE: Dječak je silovan i ubijen nakon što ga je oteo zamaskirani muškarac, koji je tijekom molitve upao u džamiju i uvjerio 11-godišnjeg Azana da pođe s njim...
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere jedne džamije u Abu Dhabiju snimile su zamaskiranog muškarca koji odvodi dječaka u nepoznato. Na kraju se ispostavilo da su završili na krovu jedne zgrade, a 11-godišnji Azan Majdi Janjua brutalno je silovan i ubijen.

Muškarac je iskoristio priliku i zamaskirao se u burku kao žena, jer je znao da dječak neće htjeti ići s nepoznatim muškarcem. Nažalost, uspio je u svom naumu i ugasio jedan premladi život.

Policija iz glavnog grada UAE-a tvrdi da je ubojica pakistanski imigrant, a tijelo malenog Azana pronađeno je na krovu zgrade. Kraj njega je bila kopija Kurana, svete knjige islama, prenosi Daily Mail.

Ubojica je uhićen za manje od 48 sati nakon što je tijelo pronađeno, a roditelji žrtve tvrde da znaju ubojicu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Leptir117 19.06.2017.

    Đalaroso?! Šta te zanima?!?! Sto se oblače tako?! Jel' tebe tko pita kako se ti oblacis!?I šta to stavljas na sebe. To je takva vjera i gotovo!! Jezivo je vidjet i napirsanog po cijelom tijelu pa hodaju tako!!! I neznam šta sve ne... Kad vide ženu zamotanu čudno je ali kad vide časnu sestru onda nije! Kad vide hođu da šeta obučen u hođu čudno je,ali kad vide Popa onda nije. Ne kužim!!! Gledao sam nedavno neki klip. Neki frend mi je pokazao jer je eto i mene zanimalo.Gdje sin pita oca. Sto se tako zamotala bezveze,a vidi kako je lijepa šta će joj to? Otac ga pita: Reći mi jel' ti stigla ona futrola za mobitel? On govori ?! Nije!! Tek nov mobitel vidi što je lijep oštetiti će mi se dok ne dođe! A otac mu govori e pa vidiš:tako i ta djevojka hoće da sačuva svoju ljepotu i po tvom načinu ponašanja a ma te nije ostavila ravnim!!!

  • Komentator914 17.06.2017.

    Nije se obukao kao zena vec ko nindza.

  • volimpršut 17.06.2017.

    Šteta da nas admin prati i ovi novinari iz 24 sata koji te prate da slučajno nebi nešto krivo napisao ili izvrijeđao ovakve bolesne osobe(pardon na riječ bolesne,nadam se da nisam uvrijedio dotičnog)

Komentiraj...
Vidi sve komentare