To je to što me zanima!

Silvana je još slaba za put na operaciju u Hannoveru

Stalna neizvjesnost: Silvanino stanje je ozbiljno i mijenja se iz trenutka u trenutak. Još ne može ići u Hannover na transplantaciju matičnih stanica
Vidi originalni članak

Zbog loših nalaza Silvana Novak (35), koja boluje od leukemije, jučer nije mogla otputovati u njemački Hannover na transplantaciju matičnih stanica, koje bi joj mogle spasiti život. Majci 18-mjesečnog Lea stanje se mijenja iz trenutka u trenutak, pa liječnici u KBC-u Rebro nisu sigurni kad će moći na operaciju.
- Nadao sam se da će joj biti bolje, kako bi otišla u Njemačku, ozdravila i što prije zagrlila našeg sinčića - rekao je Silvio Novak, Silvanin suprug.
Predstojnik Zavoda za hematologiju, prof. dr. Boris Labar, potvrdio je jučer kako joj je stanje još ozbiljno te kako treba pričekati dan ili dva ne bi li joj bilo bolje. U 16. tjednu trudnoće oboljela je od leukemije, ali je ipak odlučila roditi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ira27 24.11.2009.

    Drago je meni što je vlada urgirala i što su neznani i znani urgirali, pa da jednom životu pomognemo više je nego nijednom, a valjda neće stat na ovome! Nego mene zanima gdje je sad ta velika crkva koja zna pozivat kad njoj nešto treba...evo majka je učinila po crkvenim i Božijim zakonima, rodila je svoje dijete bez obzira što to možda njoj znači smrt. Ajmo sad pravednici crkveni uplatite \"sto kuna\" za pomoć! Nemate vi jadni ni za novi BMW, kamoli za sirotinju. Ponekad se sramim što sam katolik!

  • brangelina 23.11.2009.

    kada bi sve priče slične sudbine došle u medije, vjerujte da bi se novac koji nam svaki mjesec uzimaju jaaako dobro rasporedio takvim bolesnicima.... ljudi, ne šutite, ne patite u svojoj boli, javite se u medije, jer zajedno smo J A Č I..... s

  • merien1990 23.11.2009.

    da, priča je potresna ali ima i puno potresnijih priča u Hrvatskoj ali za njih nitko nikada ne čuje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare