To je to što me zanima!

Silvijevi suradnici su dobili 19 god. zatvora zbog podvođenja

Berlusconi je, podsjetimo, prošli mjesec, nepravomoćno osuđen zbog plaćanja seksa tada maloljetnoj Karimi El Mahroug. Prema toj presudi dobio je 7 god.zatvora
Vidi originalni članak

Emilio Fede, Lele Mora i Nicole Minetti, troje suradnika bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, proglašeni su krivima za podvođenje djevojaka, piše u petak Corriere della Sera. Prema nepravomoćnim presudama Fede i Mora su dobili po sedam godina zatvora, a Minetti je dobila pet. Tužitelji su ih teretili da su pronalazili i dovodili djevojke na Berlusconijeve "bunga bunga" zabave. Berlusconi je, podsjetimo, prošli mjesec, nepravomoćno osuđen zbog plaćanja seksa tada maloljetnoj Karimi El Mahroug poznatijoj kao Ruby. Prema toj presudi dobio je sedam godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • presvijetli 21.07.2013.

    U Italiji za podvođenje i prostituciju maloljetnica dobili po sedam godina zatvora, a u Hrvatskoj za isti kriminal i zločin svi su dobili visoke položaje i prijete da ti moraš šutjeti, a sve to Bajić drži u ladici.

  • mirafiori 21.07.2013.

    Ko zna jel uopče umakao ? Sve je to neka gadna politika

  • Ahileja 20.07.2013.

    Silvije i kompanjoni znaju da je kreposno podijeliti višak novca potrebitima makar bili i malodobni, to će duhovni ispovjednici razumijeti i odriješiti grijeh. Po svjetovnim zakonima neka leže u zatvoru kako zakon kaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare