To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi je iznenađen i tužan nakon lokalnih izbora

Talijanski premijer nije se oglasio nakon loših prvih rezultata lokalnih izbora koje je pretvorio u svojevrstan referendum. Njegov desni blok izgubio je u nizu gradova
Vidi originalni članak

Talijanskog premijera Silvia Berlusconija iznenadili su neslužbeni rezultati izbora u prvom krugu lokalnih izbora.

 - On je tužan, iznenađen i tužan. Nije očekivao takav rezultat - rekli su njegovi odvjetnici, a Berlusconi će se oglasiti tek nakon što rezultati budu službeni, piše Reuters. Njegov desni blok izgubio je u nizu gradova uključujući Milano. Nakon 90 posto prebrojanih glasova, gradonačelnica Milana Letizia Moratti ima 41,5 posto glasova, a ljevičar Giuliano Pisapia 48,1 posto. Berlusconi je lokalne izbore podigao na nacionalnu političku razinu i stvorio od njih neku vrstu referenduma. Više od 13 milijuna Talijana bilo je pozvano na lokalne izbore u 1315 općina. Ovakvi izborni rezultati ukazuju da mu je pala popularnost nakon suđenja za korupciju i seksualne afere.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zora 17.05.2011.

    Ma, žilav je on kao i Jaca

  • kiko1 17.05.2011.

    Jedan drugi je "pao" zbog "utaje poreza", a ti Silvek dragi...ne može se i j...bavati na sve strane, novčeke za to grabiti od naroda i još dobiti glasove. Ta vremena su prošla(barem u Italiji), pa se nadamo da neće dugo trajati da taj trend doplovi i k susjedima.

  • Camil_1 17.05.2011.

    Dragi moj kume Silvio da samo znaš kako je meni teško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare