To je to što me zanima!

Sin (16) čekao da mu otac zaspe, upucao ga iz puške

Srbija: A.M. (16) se navodno posvađao s ocem zbog loših ocjena. Uzeo je lovačku pušku i ubio oca. Onda je probudio baku i sve joj ispričao
Vidi originalni članak

Mladića A.M. (16) policija sumnjiči da je ubio oca Dragana M. (40) iz sela Takovo kod Uba u Srbiji.
Susjedi kažu da je Dragan sina sam odgajao nakon što ga je napustila majka dok je bio star godinu i pol dana. Jedni kažu da se Dragan za sina dobro brinuo i da je dječak imao sve što je htio. Drugi pak tvrde da je Dragan bio jako strog. Zbog toga je navodno A.M. imao u školi loše ocjene. Dječak i otac su se navodno u noći s ponedjeljka na utorak posvađali jer je Dragan sina tražio da uči i ispravi ocjene. Otac je otišao spavati, a sin je uzeo lovačku pušku koju je Dragan legalno posjedovao. Ispalio je hitac i ubio ga. U pušku je stavio još dva metka i njih je ispalio. Nakon toga je probudio baku koja je spavala u susjednoj kući. Rekao joj je što je napravio, a nakon toga se sam prijavio policiji. Dječak je istražnom sucu navodno rekao da je oca ubio jer ga je maltretirao i ponižavao, piše Press.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zvizek 26.05.2010.

    Mali je sto posto ustaša.Čudi me da to niste primietli.Možda ima i hrvatsku putovnicu,tko zna,a da je hrvatski državljanin u to ne sumnjam. ;)

  • user_46568 26.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_38602 26.05.2010.

    e mali mali...pa zar nije bilo pametnije da si nazvao hrabri telefon.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare