To je to što me zanima!

Sin pretukao oca letvom pa pokušao zapaliti njega i kuću

Otac je zbog ozljeda vozilom Hitne pomoći prevezen u požešku bolnicu gdje jezadržan na liječenju. Susjedi pričaju kako policija često dolazi na tu adresu te da sin ima problema s drogom
Vidi originalni članak

Obiteljska svađa u Ulici Vilme Nožinić u Požegi umalo je završila tragično. Kako neslužbeno doznaje Požega.eu, u utorak oko 21.30 sati verbalno su se, a potom i fizički sukobili otac i sin. 

Otac je zbog ozljeda vozilom Hitne pomoći prevezen u požešku bolnicu. Nakon tučnjave i svađe 45-godišnji sin pokušao je zapaliti i oca i obiteljsku kuću u kojoj žive. Policija ga je privela.

Glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila je da policijski službenici provode obradu nad jednom osobom koja se dovodi u vezu s tim događajem.

- Policija je ovdje često. Sin tog oca ima problema s drogom i otprije je poznat policiji. Navodno je oca izudarao letvom po glavi – kazali su susjedi za Požega.eu.

Dežurni kirurg u požeškoj bolnici prim.dr.sc. Drago Gašpar potvrdio je kako je primljena jedna starija osoba u bolnicu kojoj je pružena liječnička pomoć te da je zbog težine i više zadobivenih ozljeda na glavi zadržana na bolničkom liječenju. Prema prvim informacijama radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

Nakon policijskog očevida koji u tijeku biti će poznato više detalja.

 
 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • I.r.a. 16.05.2018.

    Cila je drzava jedna velika droga!!!!!!!!!

  • 1runner 16.05.2018.

    Žalosno..

  • Brucka 16.05.2018.

    nikad dijete nemoze pogrijesit nego samo roditelji!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare