To je to što me zanima!

Sin Aleksandra Vučića zaražen korona virusom: 'Tata te voli'

Vijest o tome je objavio predsjednik Srbije na svom službenom Instagram profilu. Danilo je trenutno u bolnici. Aleksandar Vučić je sinu poručio da ga voli i da će pobijediti bolest
Vidi originalni članak

Sin srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić pozitivan je na korona virus. 

Vijest o tome je objavio predsjednik Srbije na svom službenom Instagram profilu. Danilo je trenutno u bolnici. 

- Sine, pobijedit ćeš ti to. Tata te voli, svi te volimo - napisao je Vučić. 

Premijerka Ana Brnabić je ranije ovog tjedna u emisiji "Ćirilica" komercijalne provladine TV Happy pokazala fotografiju Vučićeve kćeri Milice i sina Danila kako kao rade kao volonteri tijekom epidemije koronavirusa.

- Donijela sam jednu fotografiju, ovo ne zna predsjednik, šef, ubit će me vjerojatno. Evo, ovo su njegova djeca, Danilo i Milica, koji rade kao volonteri - rekla je Brnabić.

Vučić je sredinom ožujka, odgovarajući na pitanje zašto aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) imaju zaštitne maske dok u zemlji vlada nestašica maski, rekao:

- Evo, moj sin i kćer su danas opskrbili obitelji 11 umirovljenika bez maske. Na fotografiji koju je Brnabić pokazala Danilo i Milica imaju maske.

Danilo Vučić (22) najstariji je od troje Vučićeve djece.

Jedno od pitanja koje se pojavilo na društvenim mrežama nakon Vučićeve objave je da li će predsjednik Srbije sada morati i samoizolaciju od 28 dana, što je jedna od mjera propisanih u Srbiji tijekom pandemije koronavirusa, te da li će biti testiran na virus

 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Don Giovanni 05.06.2020.

    ko iz filma ko to tamo peva

  • djomba64 09.04.2020.

    bilo kako bilo - boli me milo ...

  • nori 🖖 09.04.2020.

    Lep na ćaleta

Komentiraj...
Vidi sve komentare